Εκτυπώστε τη σελίδα
21-06-2019 16:21

O Mπάμπης Μανιάτης μιλάει για τα 40 χρόνια του Karavi Club και την Αλίκη Βουγιουκλάκη (vid)

Ηταν το καλοκαίρι του 1979 όταν ο Μπάμπης Μανιάτης αποφάσισε να αξιοποιήσει τίτλους ιδιοκτησίας της οικογένειας του από την εποχή της τουρκοκρατούμενης Αττικής και να αξιοποιήσει επιχειρηματικά το οικόπεδο που σήμερα βρίσκεται το Karavi Club.

Οπως μας αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του Karavi Club, από την εποχή που ο Σχινιάς ήταν άγνωστος στους Αθηναίους και η κοσμοπολίτικη ελίτ έκανε «σαφάρι» στα πυκνά δάση και στα έλη της περιοχής ο Μανιάτης θυμαται την Βουγιουκλάκη, τον Μπονάτσο, τον Κούρκουλο, τον Σακελλάριο, τον Χατζηδάκη και άλλους μεγάλους του ελληνικού κινηματογράφου που έρχονταν για να απολαύσουν το μπάνιο τους, λίγες στιγμές απομόνωσης αλλά και να εμπνευσθούν σκηνοθετικά ορισμένες σκηνές από τις θρυλικές ελληνικές ταινίες που βλέπουμε ακόμα στην τηλεόραση.

Από τότε ο τόπος πέρασε πολλά, άλλαξε πολύ αλλά ο Μπάμπης Μανιάτης παρέμεινε αναλοίωτος στο χρόνο. Σταθερός στις αρχές του διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση Karavi Club που είναι και η μόνη που διαθέτει έξι γήπεδα μπιτς βόλεϊ εκ των οποίων τα τρία είναι με χαλαζιακή άμμο και τα δύο κεντρικά με μεγάλες εξέδρες και νέους προβολείς για νυχτερινούς αγώνες.

Το Karavi το τριήμερο 21-23 Ιουνίου θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Continental Cup και το επόμενο σαββατοκύριακο τους αγώνες για το πρωτάθλημα Beach Volley League.

Ο Μπάμπης Μανιάτης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr:

Για τις προετοιμασίες που έχουν γίνει για τον Continental Cup στο Καράβι: «Το μπιτς βόλεϊ το αγαπάμε πάρα πολύ. Έχω αποκλείσει πολλά άλλα αθλήματα της παραλίας, όπως το μπιτς σόκερ, το μπιτς τένις και το μπιτς χάντμπολ. Φέτος, έχουμε βάλει πολύ ψηλά το πήχη και προσπαθούμε να έχουμε ότι καλύτερο όσον αφορά τις προϋποθέσεις για τους αθλητές, δηλαδή τα γήπεδα μας να είναι τα καλύτερα».

Για τις εγκαταστάσεις είπε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε έξι γήπεδα, τρία χαλαζιακά και τρία με κανονική άμμο. Τα δύο γήπεδα που έχουμε πίσω τα κάναμε για τις ανάγκες του Continental, γιατί όλα πρέπει να έχουν ίδια κατεύθυνση, οπότε προσαρμοστήκαμε πάνω σε αυτό. Υπήρχε η μελλοντική σκέψη πως αν γίνει ένα μεγάλο event, θα πρέπει να έχουμε δύο μεγάλα γήπεδα. Μάλιστα, οι αθλητές που έχουν παίξει είναι πολλοί ευχαριστημένοι με τις εγκαταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, διότι αγαπώ την Ελλάδα και είναι ο πρώτος προορισμός για όλα αυτά. Επίσης, έκανα μια μελέτη φέτος και έφερα ορίτζιναλ led τηλεοπτικά φώτα. Όσον αφορά τις ονομασίες των γηπέδων, το κεντρικό γήπεδο λέγεται «Βάσω Καραντάσιου», τα πίσω «Γιάννης Φάκας» και «Ρούλης Αραμπιδάκης», τα ακριβώς πίσω από αυτά είναι «Ηλίας Αραμπατζής» και «Μανώλης Ρουμελιώτης»  και το τελευταίο γήπεδο είναι «Δημήτρης Καζάζης». Στο μέλλον θέλουμε να φτιάξουμε κι άλλα, ώστε να τιμήσουμε κι άλλους μεγάλους αθλητές».

Media