1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2019 22:28

Παγκόσμιο σερβίς με θέα το απέραντο γαλάζιο στην Ίο και ο μεγάλος στόχος του χορηγού (foto-vid)

Ίος. Κυκλάδες: Με το επίσημο Gala όπου έδωσαν το παρόν αθλητές, αθλήτριες, μέλη της οργανωτικής επιτροπής αλλά και του μεγάλου χορηγού που είναι η Luxurios έγινε στο ξενοδοχείο «Αγκαλιά» της Ίου το πρώτο… σερβίς του τουρνουά μπιτς βόλεϊ του παγκοσμίου σιρκουί της FIVB κατηγορίας ενός αστεριού.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου τη μαγευτική ώρα του ηλιοβασιλέματος οι αθλητές, τα στελέχη της διοργάνωσης και των χορηγών μίλησαν για τη σεζόν που μόλις αρχίζει για το μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα αλλά και για την διεξαγωγη του πρώτου διεθνούς τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην καρδιά των Κυκλάδων, στην πανέμορφη παραλία Μυλοπότα της Ίου.

Η εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης Βάσω Πετρίδoυ που είναι και η ψυχή του όλου εγχειρήματος αλλά και της εταιρείας Luxurios που με τα πολυτελή της ξενοδοχεία προβάλει τις ομορφιές του τόπου και του αθλήματος μίλησε με ενθουσιασμό για τους στόχους και τις προδοκίες της.

Παρούσες ήταν οι διεθνείς αθλήτριες ΄και πρωταθλήτριες Ελλάδας 2018 Κωσταντίνα Τσοπούλου και Δήμητρα Μαναβή που θα αγωνιστούν στους αγώνες του κυρίως ταμπλό.Από τις ελληνικές ομάδες ξεχώρισαν οι παρουσίες του Βασίλη και του Αγγελου Μανδηλάρη που το 2018 στον Αγιο Νικόλαο στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.

«Η Ελλάδα Νο1 προορισμός»

«Είναι ανάγκη να γίνει η Ελλάδα ο νούμερο ένα προορισμός για το μπιτς βόλεϊ αλλά και γενικότερα για τον αθλητικό τουρισμό. Η Ελλάδα έχει τόσο ωραίες και φυσικές αμμουδιές και είναι κρίμα να μην διοργανώνει τα κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως. Πηγαίνουμε στο εξωτερικό και βλέπουμε να έχουν αγοράσει την άμμο και εμείς εδώ θα μπορούσαμε να είχαμε το μπιτς βόλεϊ εθνικό άθλημα. Θα είμαι δίπλα στο όμορφο άθλημα του μπιτς βόλεϊ για την Ιο και όχι μόνο. Εχουμε στόχο να διοργανώσουμε κορυφαία τουρνουά και μεγάλες διοργανώσεις που θα διαφημίσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και θα προβάλουν την προσπάθεια ώστε να γίνει βασικός προορισμός σε όλα τα αγωνιστικά και ταξιδιωτικά προγράμματα», είπε η Βάσω Πετρίδου.

ERT Sports και έξι γήπεδα στο Μυλοπότα

Το τουρνουά της FIVB θα ξεκινήσει την Παρασκευή με τους προκριματικούς αγώνες και από το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. Οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή και θα μεταδοθούν από το ERT Sports.

Οι αγώνες ανδρών και γυναικών του μονάστερου τουρνουά της FIVB θα διεξαχθούν σε έξι εντυπωσιακά γήπεδα που έχουν κατασκευαστεί με όλες τις σύγχρονες και οικολογικές προδιαγραφές για να μην προκαλούν επιβάρυνση στο περιβάλλον. Τα τέσσερα είναι γήπεδα αγώνων εκ των οποίων το ένα είναι το κεντρικό με τις εξέδρες και όλες τις υποδομές για την διεξαγωγή των τελικών και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις υψηλού επιπέδου. Τα άλλα δύο γήπεδα είναι προπονητήρια.

Αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες

Στο μονάστερο τουρνουά της FIVB θα αγωνιστούν ομάδες από 21 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Θα έρθουν ομάδες από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, το Ιράν, την Γαλλία, το Ισραήλ, την Αυστρία, το Μπαχρέιν, την Κύπρο, την Τσεχία, την Λετονία, την Λιθουανία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ρωσία, την Ισπανία, την Σουηδία, την Ελβετία, το Βέλγιο, την Σερβία, την Ουκρανία ενώ από την Ελλάδα θα αγωνιστούν τέσσερις ομάδες ανδρών και πέντε γυναικών.

 

Σε λίγο video από τον Χρήστο Ντουντούμη (intime.gr) και δηλώσεις αθλητών και αθλητριών.

 

Φωτογραφίες: Αντώνης Σολάρης.

DSCp_9969.jpgDSCp_9935.jpgDSCp_9975.jpgDSCp_9948.jpgDSCp_9967.jpgDSCp_9953.jpg

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.