1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2019 03:35

O Hρακλής υποδέχεται την ΑΕΚ και τον Δρίκο στο ντέρμπι της 8αδας

Ο Ηρακλής πανηγύρισε το τελευταίο νταμπλ το 2012 έχοντας προπονητή τον Σωτήρη Δρίκο και εκείνη τη σεζόν ο Γιάννης Ορφανός ήταν στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ. Το Σάββατο οι ρόλοι τους αντιστρέφπονται και ο Ορφανός υποδέχεται τον Δρίκο στη Μίκρα σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 16ης αγωνιστικής στην Volley League.

Οι δύο ομάδες ομάδες μαζί με τον Εθνικό μοιράζονται την 7η θέση της βαθμολογίας 13 βαθμούς και συνεπώς ο αγώνας έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Σημαντικό ρόλο πιθανότατα να παίξει και το αποτέλεσμα εάν οι δύο μονομάχοι ισοβαθμήσουν στο τέλος της κανονικής περιόδου. Ο «γηραιός» προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στους αγώνες με Κηφισιά, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και αναζητά βαθμούς για να ανακάμψει. Το βασικό ζήτημα είναι αυτό της υποδοχής και ο Γιάννης Ορφανός έχει δοκιμάσει πολλές λύσεις στις τελευταίες προπονήσεις.

Η υπόθεση της 8αδας και οι μπλούζες του Προύσαλη

«Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ έχει ανέβει αλλά είναι ένας αγώνας που πρέπει να νικήσουμε. Στον Α΄γύρο χάσαμε από δικά μας λάθη. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να καθαρίσουμε την υπόθεση της 8αδας», είπε ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός.

Κατά την ανάπαυλα μεταξύ 1ου και 2ου σετ θα κληρωθούν δύο αγωνιστικές φανέλες του Κώστα Προύσαλη και του Δημήτρη Μούχλια γι' αυτό οσοι αγοράσουν εισιτήριο παρακαλούνται να κρατήσουν τα αποκόμματα.

Θέλει συνέχεια η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη στον αγώνα με την Κομοτηνή που γέμισε τις μπαταρίες στην ψυχολογία της ομάδας και την ενίσχυσε βαθμολογικά. Η ΑΕΚ έχει 5 νίκες στο πρωτάθλημα εκ των οποίων μία εκτός έδρας στη Σύρο με 3-2 επί του Φοίνικα. Το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Σωτήρης Δρίκος ο οποίος επιστρέφει στη Μίκρα και θα παίξει αντίπαλος απέναντι στην ομάδα με την οποία το 2012 κατέκτησε το νταμπλ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Τζιουμάκα ο οποίος όμως προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες δίνοντας τη δική του μάχη με τον τραυματισμό στη γάμπα του. Επίσης και ο Τζιουμάκας θα κληθεί να παίξει αντίπαλος στην ομάδα που ανδρώθηκε βολεϊκά.

«Ο Ηρακλής είναι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Από τότε που έφυγα έχουν αλλάξει. Για την ομάδα μου είναι ένα κρίσιμο ματς. Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε το πιο δυνατό σύνολο μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα. Χαίρομαι από την προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές μου», δήλωσε ο Σωήρης Δρίκος.

 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Γυμναστήριο Mίκρας 17.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση - Α.Ε.Κ. (ΕΡΤ-Play)

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος, Βόχας 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητές: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σπίνας, Τόλιος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Γυμναστήριο Κομοτηνή 19.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής - Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Θεμελής, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Τονονίδης, Σταματόπουλος, Γραμματεία: Χειμώνας.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019   Γυμναστήριο Eρμούπολης 16.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Ρεπό ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.