Εκτυπώστε τη σελίδα
28-07-2018 21:45

Καραγκούνη και Σαρακατσάνη έκαναν την έκπληξη και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Αγίου Νικολάου

Οι Εθνικές ομάδες των Πένυ Καραγκούνη, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου και Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου με δύο νίκες στους ομίλους πήραν το απευθείας εισιτήριο για τα ημιτελικά του τελικού τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο.

Η έκπληξη της διοργάνωσης είναι η ομάδα των Δήμητρα Καραγκούνη, Θεοδώρσα Σαρακατσάνη οι οποίες απέκλεισαν στα προημιτελικά με 2-0 (21-16, 23-21) τις πρώτες στην πανελλήνια βαθμολογία Τατιάνα Μολδοβανίδη, Ιφιγένεια Σαμπάτη. Την τετράδα των ημιτελικών συμπληρώνει η Έφη Μυρίλα με την συμπαίκτριά της Λήδα Σαριδάκη.

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ των Πένυ Καραγκούνη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου - Έφη Μυρίλα / Λήδα Σαριδάκη θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερος μεταξύ των Δήμητρα Μαναβή / Κωνσταντίνα Τσοπούλου - Δήμητρα Καραγκούνη / Θεοδώρα Σαρακατσάνη.

Οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή στις 19.30 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε πως αφαιρέθηκαν από το πρόγραμμα τα βεγγαλικά, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις και οι τσιρλίντερς ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πυρκαγιών.

Ημιτελικά - Κυριακή 29 Ιουλίου

Πένυ Καραγκούνη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου - Έφη Μυρίλα / Λήδα Σαριδάκη
Δήμητρα Μαναβή / Κωνσταντίνα Τσοπούλου - Δήμητρα Καραγκούνη / Θεοδώρα Σαρακατσάνη

Προημιτελικά

Πηγιάννα Μεθενίτη / Λίζα Τριανταφυλλίδη - Έφη Μυρίλα / Λήδα Σαριδάκη 0-2 (13-21, 18-21)
Δήμητρα Καραγκούνη / Θεοδώρα Σαρακατσάνη - Τατιάνα Μολδοβανίδη / Ιφιγένεια Σαμπάτη 0-2 (16-21, 21-23)

Τα αποτελέσματα των ομίλων

Α' όμιλος

Δήμητρα Καραγκούνη / Θεοδώρα Σαρακατσάνη - Κατερίνα Καπόλου / Ελεάνα Γεωργαντά 2-0 (21-17, 21-13)
Τατιάνα Μολδοβανίδη / Ιφιγένεια Σαμπάτη - Πένυ Καραγκούνη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου 0-2 (16-21, 17-21)
Τατιάνα Μολδοβανίδη / Ιφιγένεια Σαμπάτη - Κατερίνα Καπόλου / Ελεάνα Γεωργαντά 2-0 (21-11, 21-17)
Πένυ Καραγκούνη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου - Δήμητρα Καραγκούνη / Θεοδώρα Σαρακατσάνη 2-0 (21-18, 21-08)

Β' όμιλος

Έφη Μυρίλα / Λήδα Σαριδάκη - Δήμητρα Μαναβή / Κωνσταντίνα Τσοπούλου 0-2 (15-21, 11-21)
Πηγιάννα Μεθενίτη / Λίζα Τριανταφυλλίδη - Άννα Κουμβάκη / Χριστίνα Πασιαλή 2-0 (21-15, 21-15)
Δήμητρα Μαναβή / Κωνσταντίνα Τσοπούλου- Πηγιάννα Μεθενίτη / Λίζα Τριανταφυλλίδη 2-0 (21-10, 21-13)
Έφη Μυρίλα / Λήδα Σαριδάκη - Άννα Κουμβάκη / Χριστίνα Πασιαλή 2-0 (21-17, 21-16)

 

Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψαν στο θρόνο τους Αρβανίτη, Καραγκούνη με μυθικό ρεκόρ απο την Βίκυ
    Ιστορία έγραψε στην άμμο του Αγίου Νικολάου η Βίκυ Αρβανίτη με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη. Οι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αρβανίτη έγινε η πρώτη αθλήτρια που έφθασε στο μυθικό ρεκόρ των 10 πρωταθλήματων στην καριέρα της, ενώ η Καραγκούνη πανηγύρισε το τέταρτό της τίτλο και τρίτο με δίδυμο την Αρβανίτη
  • Χάρης Αλεξάκης: «Ετοιμος ο Άγιος Νικόλαος για τη φιέστα του μπιτς βόλεϊ» (vid)
    Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη έχει ξεκινήσει. Στα γήπεδα που διαμορφώνονται στην παραλία πλάι στο δημοτικό πάρκινγκ το τριήμερο 26-28 Ιουλίου θα γίνει η κορύφωση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
  • Πέμπτη θέση στο Εσπίνιο για Αρβανίτη, Καραγκούνη
    Με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο τουρνουά τεσσάρων αστεριών της FIVB στο Εσπίνιο ολοκληρώθηκε η πορεία της Βίκυς Αρβανίτη και της Πένυς Καραγκούνη.
  • Στο τουρνουά του Εσπίνιο Αρβανίτη και Καραγκούνη
    Για την πόλη Εσπίνιο της Πορτογαλίας αναχώρησαν σήμερα Τρίτη (16/07) οι Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη. Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ θα λάβει μέρος στο τουρνουά τεσσάρων αστεριών της FIVB το διάστημα 17-21 Ιουλίου από τον πρώτο γύρο των προκριματικών.
  • Αλεξάκης: «Πρωτοπόρος ο Αγιος Νικόλαος στον αθλητικό τουρισμό» (vid)
    Ο Άγιος Νικόλαος και η Κρήτη θα φιλοξενήσουν για τρίτη συνεχή χρονιά την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ το τριήμερο 26-28 Ιουλίου και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου και υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού Χάρης Αλεξάκης μίλησε στο volleynews.gr για τα πλάνα που υπάρχουν γύρω από την τοποθέτηση της εγκατάστασης στη λίμνη, για την ανάληψη διοργάνωσης ενός διεθνούς τουρνουά, για την κορύφωση του πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και για τις μεγάλες διοργανώσεις καταδύσεων και κωπηλατοσανίδας.