1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2018 15:20

Ηρακλής: Οργισμένη ανακοίνωση κατα της διαιτησίας με τα Πεύκα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή, εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τον πρώτο διαιτητή Μπέλλο για την απόδοση του στον ημιτελικό πλέι οφ Β΄Εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ, με την Ακαδημία Πεύκων (3-1). Επίσης τον χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο ενώ του καταλογίζει σειρά σημαντικών λαθών (δύο φορες λάθος θέσεις στο τέταρτο σετ) που έφεραν την αλλοίωση του αποτελέσματος, και τον αποκλεισμό του «γηραιού» από τον τελικό του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά αναφέρει:

«Με μεγάλη αγανάκτηση τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια ύποπτη αν μη τι άλλο αντιμετώπιση του σωματείου μας από την πλευρά της Ελληνικής Διαιτησίας.

Ξεκίνησε από τον αγώνα του ανδρικού τμήματος μέσα στην Κηφισιά, συνεχίστηκε στον αγώνα επίσης του ανδρικού μέσα στη Μίκρα με τον Εθνικό Πειραιώς όπου δημοσιεύσαμε και το αντίστοιχο βίντεο και τώρα ήρθε η σειρά του γυναικείου.

Την προηγούμενη Τετάρτη και στον δεύτερο ημιτελικό στο Κατσάνειο ορίστηκε διαιτητής ο κ. Σταυριανίδης ο οποίος και έδωσε 5 ανάποδα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας. Παρεμπίπτοντος όλα μετά το 22 σε κάθε σετ.Δυστυχώς σε κάποιους δεν βγήκε το έργο αφού η ομάδα μας κέρδισε και έστειλε την διαδικασία πρόκρισης σε 3ο και τελευταίο αγώνα.Εκεί λοιπόν, από τους διοικούντες της Ελληνικής διαιτησίας στον αγώνα ο οποίος θα έκρινε ποια ομάδα θα πήγαινε στον τελικό του πρωταθλήματος ορίστηκε ο «πολύπειρος» Μπέλλος.

Στο πρώτο σετ και ενώ το σκορ είναι 24-25 υπέρ της ομάδας μας, παίκτρια της αντιπάλου καρφώνει άουτ και ενώ πρέπει να τελειώσει το σετ 24-26 ξαφνικά σκαρφίζεται μπλοκ άουτ.

Δυστυχώς γι’ αυτόν αλλά για εσάς που τον ορίσατε η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ενώ το σκορ θα ήταν 0-1 και με την ολοκλήρωση του 2ου σετ το σκορ θα ήταν 0-2 αφού η ομάδα μας το κατέκτησε 17-25 όπως όλοι καταλαβαίνουν και ιδίως αυτοί που ήταν στον αγώνα.Το ματς έγερνε σε μια βέβαιη νίκη υπέρ μας. Στο 4ο σετ πάλι στο 22 δίνει δύο φορές λάθος θέσεις που δεν ήταν στην ομάδα μας, φτάνοντας το σκορ στο 24.

Όταν πήγαμε να κάνουμε ένσταση πήρε πίσω τους 2 πόντους και ξαναπήγε το σκορ στο 22.Κάπως έτσι λοιπόν και αφού χρειάστηκε να έρθει σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος η μισή αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τελειώσει ο αγώνας ο σκοπός πραγματοποιήθηκε και το έργο τελείωσε όπως ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει.

Μάταια περιμέναμε ότι ο Μπέλλος ή κάποιος από την Ελλ. Διαιτησία θα βγει να ζητήσει μια συγγνώμη από τις αθλήτριες μας, γιατί δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα και του κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς

.Επειδή όμως η υπομονή μας εξαντλήθηκε, δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής το κάθε «ανθρώπινο λάθος» σε βάρος της ομάδας μας μετά το 20 θα δίνεται με φωτογραφία η βίντεο στη δημοσιότητα μήπως και κάποιοι φιλοτιμηθούν και πάνε σπίτι τους. Επίσης βίντεο και φωτογραφίες θα στέλνονται και στην CEV, έτσι ώστε να έχουν γνώση και οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΥΓ 1 : Μην ξεχάσετε ως ανταμοιβή να τον ορίσετε και στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΕΣΘ

ΥΓ 2 : ΜΠΕΛΛΟ είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο τεράστιο σωματείο που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ»

Διαβάστηκε 3601 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
  • Συνεχίζει με Γιάννη Βαγγέλη στον πάγκο ο Ιωνικός Διαβατών
    Στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον επιτυχημένος τεχνικό που οδήγησε σε άνοδο την γυναικεία ομάδα από την τοπική 2 στην τοπική 1 της ΕΠΕΣΘ, και η οποία αναφέρει:
  • «Βελούδινο διαζύγιο» για Ηρακλή Γέφυρας και Μηλοβιανού
    Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή Γέφυρας, αποτελεί η Ελευθερία Μηλοβιανού. Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ και στην Α2, δεν τα βρήκε με την διοίκηση και αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από την ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.