1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2017 23:27

Μπλόγκερ η Όλγα Στράντζαλη: «Το βόλεϊ μού έδωσε τόσα πολλά»

Η Ολγα Στράντζαλη δημιούργησε ένα μπλοκ για να μοιράζεται να συναισθήματά της με τον κόσμο. Το ονόμασε OutandAboutκαι στο πρώτο της από την άλλη μεριά του Ατλαντικού μας ενημερώνει για το πόσα πολλά της έδωσε το βόλεϊ.
«Σκεφτόμουν πολλά για το ποιό θα έπρεπε να είναι το πρώτο μου ποστ και νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από να ξεκινήσουμε από την αρχή. Σκοπός αυτού του μπλογκ είναι να μιλήσω για τις προσωπικές εμπειρίες μου και συνειδητοποίησα ότι όλες οι εμπειρίες που έχω προέρχονταν από ένα μόνο πράγμα, το βόλεϊ. Σε αυτό το ποστ θα βρείτε πώς άρχισαν να παίζω βόλεϊ ο και γιατί το βόλεϊ είναι τόσο σημαντικό για μένα. Έτοιμοι;

Λοιπόν, όταν με ρωτούν για πότε άρχισα να παίζω βόλεϊ, έχω πάντα πρόβλημα για να βρω τη σωστή απάντηση. Ο λόγος είναι ότι θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει βόλεϊ πριν ακόμα μιλήσει, οπότε είναι δύσκολο να πω μια ηλικία. Θυμάμαι να πηγαίνω στους αγώνες του πατέρα μου κάθε σαββατοκύριακο (είναι προπονητής βόλεϊ) και να περιμένω τους αγώνες να τελειώσουν για να μπω στο γήπεδο να παίξω.

Στην ηλικία των 6 ετών, ήδη έπαιζα στην τοπική ομάδα και στα 12 μου χρόνια κλήθηκα στην Εθνική Ελλάδος (ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!). Όταν ήμουν 13, μετακινήθηκα σε άλλη πόλη και έπαιξα για μια ομάδα για 6 χρόνια, ενώ έπαιζα και στην Εθνική γυναικών. Στην ηλικία των 18 ετών όταν τελείωσα το λύκειο, μετακόμισα στην Καλιφόρνια για να παίξω στο UCLAκαι έναν χρόνο αργότερα ήρθα στο Μαϊάμι για να παίζω στις Canes. Τρελό ε;

Από μια μικρή πόλη στην Ελλάδα έκανα όλη τη διαδρομή μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για να ζήσω το όνειρό μου, αλλά όλα αυτά μου φάνηκαν τόσο φυσιολογικά. Ποτέ δεν συνειδητοποίησα πόσο τυχερή ήμουν στη ζωή μου. Το βόλεϊ μου έδωσε τόσα πολλά!!

Λόγω του βόλεϊ έχω μάθει τι σημαίνει ομαδική δουλειά και πως είναι να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους.
Λόγω του βόλεϊ έλαβα την εκπαίδευσή μου.
Λόγω του βόλεϊ έχω ταξιδέψει σε 18 χώρες και σε 4 διαφορετικές ηπείρους.
Λόγω του βόλεϊ γνώρισα ανθρώπους που μου άλλαξαν τη ζωή
Στο βόλεϊ βρήκα τους καλύτερους φίλους μου.
Λόγω του βόλεϊ είμαι καλύτερος άνθρωπος.

Ναι, ο αθλητισμός μπορεί να είναι σκληρός! Τα αθλήματα θα σας κάνουν να κλαίτε και ο αθλητισμός θα σας πονέσει, αλλά πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο. Ποτέ δεν θα ζούσα αυτά τα συναισθήματα αν δεν ήμουν αθλήτρια. Και δεν θα ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα αν δεν ήμουν αθλήτρια.

Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον που προσπαθεί να μάθει ένα άθλημα, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ενθαρρύνετέ τον να το κάνει. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα να είσαι αθλητής.

Φιλιά, Όλγα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.