1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2017 19:27

Αποσπάσεις με...μέσον, ουδείς από τη Θράκη

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Κακά τα ψέματα, σχεδόν όλες οι ομάδες ήθελαν την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος για να λυθούν τα προβλήματα τους, αλλά αυτό είναι σε βάρος του αθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ικανοποιήθηκε γιατί δεν λύθηκε το θέμα με τον πέμπτο κοινοτικό, ο ΠΑΟΚ για να είναι πιο έτοιμος ο Γκόμεζ, ο Παναθηναϊκός για να βρει χρήματα και να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα, η Παναχαϊκή για να κάνει διακανονισμό με το ΙΚΑ και οι υπόλοιποι όλο και κάτι θα ωφεληθούν.

Όλοι κοιτούν το...μικρό όφελος, παραγνωρίζουν όμως το μεγάλο, που είναι η ανυποληψία του αθλήματος, αφού το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών θα ξεκινήσει τελευταίο και καταϊδρωμένο στις 28 Οκτωβρίου, όταν όλα τα σπορ ...ξηράς, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ θα βρίσκονται εν εξελίξει.

Όπως μας είπε ένας φίλος από την Αλεξανδρούπολη "πήρα διαρκείας τον Αύγουστο, κι όταν παίξει ο Εθνικός στην έδρα του, μέσα Νοεμβρίου, αφού τα δυο πρώτα ματς είναι εκτός έδρας, δεν θα θυμάμαι που το έβαλα..."

YΓ 1: Από τους 14 προπονητές που αποσπώνται σύμφωνα με την απόφαση του ΓΓΑ Ιούλιου Συνοδινού για λογαριασμό της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, οι 8 είναι από το Λεκανοπέδιο της Αττικής και οι άλλοι από… Θεσσαλονίκη, Άρτα, Πέλλα, Μαγνησία, Μεσσηνία και Ηράκλειο Κρήτης. Ουδείς από τη μητρόπολη του βόλει, τη Θράκη και ουδείς προπονητής από το βόλει γυναικών...

ΥΓ2: Περιμένουμε να μάθουμε που θα απασχοληθούν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, αλλά μόνο αξιοκρατία δεν ...μυρίζει η όλη ιστορία, με κάποια άτομα να έχουν ως προτέρημα ότι είναι φίλα προσκείμενοι της κυβέρνησης και άλλα να μην έχουν προσφορά στο άθλημα για να δικαιολογεί την απόσπαση τους. Βέβαια κάποτε πρέπει να δοθεί ευκαιρία σε νέα παιδιά, αλλά κάπου βρωμάει η ιστορία και πολύ μάλιστα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.