1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2013 14:10

«Την αλήθεια πρέπει να την ξέρουν αυτοί που πρέπει, η σιωπή είναι χρυσός» (ήχος)

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, μίλησε στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή πρώτη σελίδα με τον Κώστα Ασημακόπουλο για την λύση της συνεργασίάς του με τους «κίτρινους», τα σενάρια της 4αδα του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ, τον Βαγγέλη Κουτσονίκα, αλλά και το μπιτς βόλεϊ.


«Την αλήθεια πρέπει να την ξέρουν αυτοί που πρέπει. Η σιωπή προς το παρόν είναι χρυσός και για εμένα, αλλά και τον Άρη. Το σημαντικό για την ομάδα είναι μετά τις πολύ δύσκολες δύο εβδομάδες που πέρασε να έχει την διάθεση ώστε να δείξει το πρόσωπο που είχε ως τώρα. Η ομάδα είναι δουλεμένη καλά και με δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, περιμένοντας και τα άλλα αποτελέσματα μπορεί να μπει στην τετράδα.

Η ομάδα έχει επιτυχημένη ως τώρα πορεία. Με τις κινήσεις που είχαν γίνει ο στόχος ήταν η εξάδα. Αν όλα πήγαιναν κατ’ ευχή και είχε και τύχη θα μπορούσε να κάνει η ομάδα την υπέρβαση και να είναι στην τετράδα. Στο τέλος του πρώτου γύρου ήμασταν δεύτεροι. Μετά τα προβλήματα δεν μας άφησαν να συνεχίσουμε. Ένα μήνα παίξαμε με έναν πασαδόρο, είχαμε αρκετό καιρό εκτός του Κυριακίδη, ενώ για μεγάλο διάστημα παίζαμε με ακραίο έναν κεντρικό. Παρόλα αυτά στο ματς με τον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, ενώ σε αυτό με τον ΠΑΟΚ να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι …καθαρά. Κάναμε σημαντικές νίκες επί των Λαμία και Παμβοχαϊκού αντίστοιχα. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε τα προβλήματα που δεν είχαν να κάνουν με την δική μου διαχείριση.

Θεωρώ πως ο Άρης θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό, χωρίς να πιάσει κορυφαία απόδοση. Οι παίκτες μετά τα προβλήματα θέλουν να δείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Το ματς με τον Ηρακλή θα είναι πιο δύσκολο, γιατί ο Ηρακλής έχει μια δυναμική.

Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έχει δυναμική, έχει ποιότητα, είναι ένα επίπεδο. Θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων ετών αν χάσει κάποιον τίτλο.

Ο Βαγγέλης Κουτσονίκας με είχε βοηθήσει στα πρώτα χρόνια της αθλητικής μου καριέρας. Τον είχα ως πρότυπο και είδωλο. Οι συνεργάτες μου θα τον κατευθύνουν σε αυτά που χρειάζεται. Πιστεύω πως ο Άρης θα βγει πέμπτος.

Ακόμα κα πρόταση να υπάρχει, νομίζω πως λόγω που το πρωτάθλημα είναι στο τέλος μόνο coaching μπορείς να κάνεις πια σε μια ομάδα. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να παρακολουθήσω τη χρονιά

Περιμένω να αρχίσει η συνεργασία στο μπιτς βόλεϊ. Δεν υπάρχουν νέα παιδιά που ασχολούνται. Υπάρχει ανάπτυξη στο ερασιτεχνικό επίπεδο. Για το υψηλό επίπεδο πρέπει να περιμένουμε πολύ ακόμα.

Αν δεν μπορείς να λύσεις τις διαφωνίες, καλύτερα να ξεκινάς κάτι καινούργιο».


Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Πέρι Παλαιο Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 15:12 posted by Πέρι Παλαιο

    Αγαπητό NV, αν θες να μην χάσεις έναν καθημερινό σου αναγνώστη, εμένα δηλαδή, σταμάτα να δημοσιεύεις εμετικά σχόλια κακίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.