1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2016 17:09

H Kωνσταντίνου στην Κηφισιά

Η Μανωλία Κωνσταντίνου, μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της στον

Ηρακλής Κηφισιάς.

Το μεσημέρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με μπόνους ανόδου στην Α1 γυναικών και θα είναι μαζί με την Κουτουξίδου, που υπέγραψε κι αυτή συμβόλαιο, ενώ η τρίτη και τελευταία μεταγραφή αναμένεται να είναι η Λαμπρινίδου.

13 σχόλια

  • Comment Link Π.Χ Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 16:39 posted by Π.Χ

    Το θεμα Koσμα στον ΠΑΟ εχει παψει εδω και καιρο , αν δεν τα βρει με ΑΟΘ - υπαρχει μαθαινω μεγαλη οικονομικη διαφορα -θα παει ΑΟΜ. Κοσμα παγκιτισα ??? η ασχετοσυνη δινει ρεσιταλ!!

  • Comment Link Αντε μπραβο Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 14:19 posted by Αντε μπραβο

    Συμφωνω απολυτα με Αεκfan,kai κωσταπ,εαν τελικα η Κοσμα δεν ερθη σ'εμας φετος καλα θα κανη να μην ξαναασχοληθη με Παναθηναικο η κοπελλα.Φανταζομαι οτι επειδη ειναι εξυπνη αθλητρια,και γνωριζε και τον Καζαζη,να μην δεχτηκε να ερθη.Αυτο το λεω γιατι τοσο καιρο ακουμε για Κοσμα αλλα δεν ανακοινωνεται τιποτα.Τα ιδια δεν εκανε στον Ολυμπιακο;Κουβαλαγε τη σαρα και τη μαρα απο ξενους,παραγκωνιζε το κοκκινακη,και στο τελος ο κοκκινακης τον εκανε μαγκα.Εδιωξε τον Κουρνετα και ο Κουρνετας εδωσε 2 πρωταθληματα και ενα κυπελλο στον Παοκ.Και παμε εμεις να ξαναζωντανεψουμε τον ξωφλημενο.Ρε σεις παρτε το χαμπαρι τους τιτλους στο γυναικειο ο καλος Ελληνικος κορμος τους δινει.Καραγκουνες,Μυλωνα,Κουτου,Χατζηνικου,Ρουξη,ακομη και η Φραγκιαδακη σαρωνανε τα πρωταθληματα.Οι γαβροι κουβαλαγανε Σεκολο,Λετονεν,Γκλιγκοροβιτς,Κολεβα,και δε ξερω τι αλλο,και τους ξεβρακωναμε μεσα στο Ρεντη.

  • Comment Link ναυαρχος Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 10:19 posted by ναυαρχος

    posted by aekfan δηλαδη η γερμανιδα δεν ειναι αθλητρια υψηλου επιπεδου στο γερμανικο πρωταθλημα αναδειχθηκε πανω απο 10 φορες mvp αναδειχτηκε

  • Comment Link παο14 Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 08:28 posted by παο14

    Σεναριογραφοι και οι λοιποι, σας ειχα πη απο την αρχη οτι ναι μεν τον Παναθηναικο τον ενδιαφερει η Κοσμα,και εχουν γινει και συζητησεις,αλλα η Κοσμα δεν θα παη.Τα ιδια λεγατε για Κωνσταντινου και για αλλες αθλητριες.Τα περισσοτερα δεν ισχυουν.Κανετε υπομονη και οταν γινουν επισημες ανακοινωσεις θα τα ξαναπουμε για το τι τελικα θα ισχυση.

  • Comment Link aekfan Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 21:46 posted by aekfan

    Ναύαρχε κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ομάδα στην ελλάδα που η κοσμά να ΜΗΝ είναι βασική. Κι από τη μαλασάι καλύτερη είναι, ίσως όχι από τη λαζάρεβιτς στην επίθεση. Και στην εθνική ομάδα βασική θα έπρεπε να είναι. Σε σας θα είναι και πλήρως αποθεραπευμένη και καλύτερη από πέρσι. Για να έρχεται η κοσμά από τον πάγκο πρέπει ο πάο να βρει 2 υψηλού επιπέδου ακραίες, πράγμα δύσκολο ως αδύνατο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.