Εκτυπώστε τη σελίδα
02-03-2013 19:31

Volley 2012: «Γιατί δεν παραιτείστε;»

Η κίνηση volley 2012 απαντάει στην ΕΟΠΕ για την απάντηση που έδωσε σχετικά με την αρχική ανακοίνωση της κίνησης volley 2012 για τη δικαίωση της στα δικαστήρια σχετικά με το καταστατικό της ΕΟΠΕ.
Η φαυλότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Οι ανακρίβειες και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, έχουν αναχθεί πλέον σε επιστήμη για την ΕΟΠΕ!
Και πρώτα απ’ όλα αναρωτιέμαι: Ποιος υπογράφει αυτή τη φαύλη ανακοίνωση της ΕΟΠΕ;
Ο Πρόεδρος (ως όφειλε;)
Ο Γενικός Γραμματέας;
Οι 21 του ΔΣ;
Γιατί φοβάστε να βάλετε τα ονόματά σας από κάτω;
(Γιάννη Στουραϊτη εσύ συμφωνείς; Ανδρέα Βαλσαμή συμφωνείς; Μπούλα Τορσούγκα συμφωνείς; Νεκτάριος Χαλβατζή συμφωνείς; κ.λ.π)
Πέστε μας επιτέλους ποιοι συμφωνείτε σε αυτά που γράφουν αυτοί που σήμερα διοικούν το Ελληνικό Βόλεϊ;
Και αρχίζω να εξηγώ λοιπόν, τα περί της ανακοίνωσης της ΕΟΠΕ.
1. Σε ποιους αναφέρεστε ως «ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ;» Σε αυτούς που έλαβαν το πραγματικό 30% στις εκλογές-παρωδία του Βόλου; Σε αυτούς που εκπροσωπούν το 1/3 των Ελληνικών Σωματείων; Σε αυτούς που δεν σκύβουν το κεφάλι στην τρομοκρατία σας και τις μεθοδεύσεις σας;
2. Αναφέρεστε ΨΕΥΔΩΣ σε κάτι περί ανακοίνωσης για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Καταστατικού, προσπαθώντας να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.
Ψάξτε στην ανακοίνωσή μας, και βρείτε τη λέξη «κατάργηση Καταστατικού!» Δεν υπάρχει πουθενά!!! (Υπάρχει μόνον αναφορά σε Κατάργηση Εξουσιοδοτήσεων!)
3. Και συνεχίζετε με την μεγαλύτερη διαστρέβλωση των γεγονότων, όταν εσείς ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ-ΦΑΥΛΟΙ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ !!!, επιμένετε να αναφέρετε ότι «το Καταστατικό που ψηφίστηκε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ σωματείων».
Οι επαγγελματίες δικηγόροι της παρεούλας σας, σωστά το γράφουν για να μην έχετε νομικές ευθύνες! Όμως σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Σε παιδάκια της 1ης Δημοτικού, ή σε καθυστερημένους;
Διότι η ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ σας πλειοψηφία, αποτελείται από τον … τεράστιο αριθμό των 50-55 σωματείων!!!
Διότι τόσα το ψήφισαν επί παρόντων 65-70 σωματείων! (τα άλλα 100 είχαν ήδη αποχωρήσει…)
Διότι τα 50 αυτά σωματεία είναι μόλις το 16% περίπου του συνόλου των Ελληνικών Σωματείων!...
Αν αυτό το καθιστά την Συντριπτική Πλειοψηφία, στην δική σας ηθική, το αφήνω στη κρίση του υπόλοιπου 84% των Σωματείων!!!
4. Όμως για εσάς, προκειμένου να «περάσετε» αυτό που θέλετε, σας αρκεί το 16%. Και στην λογική σας, και στην ηθική σας!...
Είστε όμως υπόλογοι στις συνειδήσεις όλων μας!...
5. Συνεχίζετε την ανακοίνωσή σας, πάλι προσπαθώντας να παρασύρετε τους αναγνώστες σε λάθος κατεύθυνση, και αναφερόμενοι στο «εάν υπήρχε ή όχι η απαιτούμενη απαρτία»
Μα περί αυτού ομιλούμε!!! Ότι δηλαδή, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΡΤΙΑ! Ότι δηλαδή ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!
Σας ενοχλεί που τα Ελληνικά Δικαστήρια έκριναν ΠΑΡΑΝΟΜΗ την απόφασή σας;
ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ συγχρόνως!
Τελεία και παύλα!
6. Και όχι μόνον είστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, αλλά είστε και ΨΕΥΤΕΣ (όποιοι γράψατε την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ).
Και είσαστε ψεύτες (εκτός όλων των άλλων…) διότι λέτε ότι «ζητήθηκε να συμφωνηθεί αναβολή… και ο δικηγόρος των σωματείων όχι μόνο δεν συμφώνησε αλλά φρόντισε…»
Την αλήθεια δεν την αντέχετε;
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όντως ο δικηγόρος της ΕΟΠΕ ζήτησε τη συναίνεση για αναβολή. Ο δε δικηγόρος των σωματείων του δήλωσε ότι συμφωνεί στην αναβολή, υπό έναν και μόνον όρο! Και ο όρος δεν ήταν άλλος, από την προσκόμιση στο δικαστήριο, απόφασης του ΔΣ που να ορίζει ότι στην επόμενη ΓΣ του Μαρτίου, το ΔΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να ορίσει και καταστατική ΓΣ για να λυθεί το θέμα.
Και τότε ο δικηγόρος της ΕΟΠΕ, μετά από επικοινωνία των εντολέων του, αρνήθηκε να αναλάβει τέτοια δέσμευση!
Αυτή είναι η όλη αλήθεια!
Θα τολμήσετε να με διαψεύσετε;
Σας περιμένω!
7. Το αν η παραίτηση της ΕΟΠΕ έγινε γιατί θα ήταν αδύνατο να κερδηθεί η υπόθεση για άλλον λόγο, το αφήνουμε πάλι στην κρίση των σωματείων…
8. Και συνεχίζετε ακόμα αμετανόητοι την ανακοίνωσή σας, λέγοντας ότι το μόνο που νοιάζει τους γράφοντες, είναι «να εκμεταλλευτούν για προσωπικό όφελος πρόσκαιρης δημοσιότητας ένα γεγονός…»
Αλήθεια … καθρέπτες έχετε στα σπίτια σας, ή έχουν σπάσει όλοι όταν σας βλέπουν;…
9. Και βέβαια, αμετανόητοι και πάλι, επιμένετε ότι έστω και «κουτσές» καλό θα ήταν να περάσουν οι όποιες νέες διατάξεις, παραλείποντας να πείτε ότι οι ουσιαστικές διατάξεις εκδημοκρατισμού του αθλήματος (κατάργηση εξουσιοδοτήσεων με σύστημα που θα συμφωνήσουμε , και απλό αναλογικό σύστημα εκλογής) δεν πέρασαν, και αντίθετα, με
τις νέες «κουτσές» διατάξεις, επιτυγχάνεται η ακόμα μεγαλύτερη χειραγώγηση του αθλήματος.
10. Και έχετε και το θράσος στο τέλος να λέτε ότι «Αντίθετα οι ίδιοι δεν έβγαλαν λέξη για το τεράστιο ζήτημα των πρωτοφανών περικοπών της επιχορήγησης…»
Μα τι κουβέντα θέλατε να πούμε;
Θέλατε να βγούμε να πανηγυρίσουμε για την ήττα του βόλεϊ, την ήττα του αθλητισμού;
Όχι βέβαια! Μας πόνεσε πάρα πολύ! Αλλά δυστυχώς το είχαμε προβλέψει!
Ή θέλατε να βγούμε με ανακοίνωση συμπαράστασης προς τη διοίκηση που συστηματικά αγνοεί το 30% των σωματείων που εκπροσωπούμε;
Τι ακριβώς θέλατε να πούμε;
Ίσα – ίσα τηρήσαμε μία Υπεύθυνη στάση αναμονής, χωρίς να στραφούμε κατά της διοίκησης με οποιονδήποτε τρόπο, όπως θα μπορούσε ίσως κάποιος να αναμένει από μία άλλη «τυφλή» αντιπολίτευση. (και όπως προφανώς θα κάνατε εσείς αν ήσασταν στη θέση μας).
Όμως δεν μπορούμε τώρα που μας προκαλείτε να μην αναφερθούμε στα εξής:
Α) Στην ΓΣ – Παρωδία του Βόλου, σας είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι οι επόμενες περικοπές θα ήταν τεράστιες! Και θα έπρεπε να προετοιμάσετε εναλλακτικό σχέδιο εξεύρεσης πόρων.
Β) Εσείς, όχι μόνο δεν το επεξεργαστήκατε αυτό, αλλά «πουλήσατε» ψεύτικες ελπίδες στα σωματεία, λέγοντας ότι όλα είναι υπό έλεγχο0, και ότι για όλα είχατε έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να καθίσετε ειλικρινά να μπείτε στο σίγουρο (για εμάς) από τότε θέμα των περικοπών! Το μόνο που σας ένοιαζε ήταν να εκλεγείτε!!!
Φαντάζομαι ότι με … πίτσες και εκπτωτικά εισιτήρια του ALLOU FUN PARK, δεν θα λύσετε τα οικονομικά προβλήματα της Ομοσπονδίας.
Γ) Επίσης, εσείς στην ΓΣ, φέρατε για ψήφιση, παρά τις καταγεγραμμένες σφοδρές αντιρρήσεις ημών των «αμετανόητων» έναν προϋπολογισμό για το 2013, με 3.900.000€, δηλαδή αυξημένο κατά 120% από τον υλοποιημένο πραγματικό απολογισμό του 2012 !!!
Δηλαδή, για να εκλεγείτε, δίνατε ψεύτικες ελπίδες, ότι όχι μόνον δεν θα μειωθεί ο προϋπολογισμός το 2013, αλλά και θα αυξηθεί εντυπωσιακά! Και μάλιστα δια στόματος Μαυρομάτη, ελέχθη ότι «θα ζητήσουμε περισσότερα για να πάρουμε έστω κάτι λιγότερο!!»
Τόσο ανεύθυνοι είσαστε!
Δ) Και τέλος, εσείς που έχετε τη διοίκηση, πως αντιδράσατε;
Στέλνοντας μια χλιαρή και «στρογγυλεμένη» επιστολή προς το Υπουργείο;
Μήπως είδατε την οργισμένη και αποφασιστική επιστολή Βασιλακόπουλου (μπάσκετ) (πραγματικός ηγέτης), και άλλων Ομοσπονδιών;
Ή μήπως θα μας πείτε ότι η άμεση αντίδραση Ιωαννίδη, για αύξηση των προϋπολογισμών, ήταν αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών και όχι των άλλων πραγματικά αποφασιστικών Προέδρων;…
Ε) Και για να τελειώνουμε!
Αφού είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, και μονίμως «κλαίτε» τη μοίρα σας, για τα ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζετε (πάντα με τρόπους αδιαφανείς…), γιατί δεν ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ για να ηρεμήσετε;
Ή μήπως δεν υπάρχει κανένας άλλος ικανός στον χώρο του βόλεϊ, και είσαστε οι μοναδικοί εναπομείναντες;
 
 
Για το VOLLEY 2012
Γιώργος Μελισσουργός
 
Υ.Γ.
Και μια που εσείς ανακινήσατε το θέμα για «…δεν έβγαλαν λέξη για το τεράστιο ζήτημα…», σας ερωτώ ευθέως:
Γιατί ως ΕΟΠΕ δεν βγάλατε λέξη για το τεράστιο ζήτημα της ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ, ΑΡΡΩΣΤΗΣ, ΒΡΩΜΕΡΗΣ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗΣ για του Τύπου, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ, εμπαθούς, ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗΣ επιστολής του Μανωλιού, του Ψαρουδάκη και της παρεούλας του;
Αλήθεια, ποιο σωματείο εκπροσωπούν αυτοί οι … που δεν «υπάρχουν» καν στο χώρο του Ελληνικού βόλεϊ;
Αλήθεια, σας εκπροσωπούν κύριοι/ες του ΔΣ, αυτά τα εμετικά που έγραψαν;
Αλήθεια δεν ενοχλήθηκε κανένας σας;
Μήπως από πίσω κρύβεται κάποιος άλλος;…
Γιατί δεν βγήκατε να καταδικάσετε την επιστολή, που δεν έχει καμία σχέση με τους αθλητικούς χώρους;
Η ένοχη σιωπή σας, νομοτελειακά αποδεικνύει ότι συμφωνείτε ΟΛΟΙ με το περιεχόμενό της!!
Αυτοί είσαστε!!...
Αλλιώς διαχωρίστε τη θέση σας!



Η απάντηση της ΕΟΠΕ: ΕΔΩ
Η αρχική ανακοίνωση του Volley 2012: ΕΔΩ

7 σχόλια

  • Comment Link Αγνος Φίλαθλος Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 09:34 posted by Αγνος Φίλαθλος

    Εγω πάντως αυτό που κατάλαβα ειναι πως καλοί 2 πλευρές που 'μάχονται για το καλό του ελληνικού βολλευ' δεν ξέρουν ελληνικά (γραμματική, σύνταξη, ορθογραφια). Κύριοι στο καλό όλοι σας και αφήστε το βολλευ σε ανθρώπους με πραγματική παιδεία...

  • Comment Link ΚΙΣΜΕΤ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 08:53 posted by ΚΙΣΜΕΤ

    οι παραγοντισκοι σε ολο τους το μεγαλειο΄.ελατε στην πελλοπονησσο να δειτε ασχετοσυνη.

  • Comment Link γιωργος χοχοσ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 08:35 posted by γιωργος χοχοσ

    ακομα και αν πιστέψω πως οπως λεει ο ορεστης, αδυνατό να πιστέψω πως αυτή την αλλαγή θα την υλοποιήσει ο Ψαρουδάκης, ο Σιδέρης, ο Ρέρρας, ο Σύλλας, ο Βλάσσης η Πίκη, ή ο Χαλβατζής.
    Μερικοί από αυτούς έχουν διαλύσει τις ομάδες τους και άλλοι καθημερινά δείχνουν στα λιγοστά άτομα που ασχολούνται πλεον με το volley, οτι ειναι επικυνδινοι (κόκκινες κάρτες σε αγώνες, δελτία τύπου μηδενικού περιεχομένου και χαμηλότατου επιπεδου, δημοσιεύσεις στο facebook που προκαλούν γέλιο και ταυτόχρονα θλίψη) για το μελλον του αθλήματος.

  • Comment Link ΝΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 08:18 posted by ΝΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

    Συγχαρητήρια κ. Μελισσουργέ.
    Προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους αγνούς φίλους του Βόλλευ με ανακοινώσεις, αλλά όσοι σας ξέρουν και γνωρίζουν πράγματα δεν πείθονται.
    Πότε επιτέλους θα παραδεχτείτε την ήττα σας κ. Μελισσουργέ;

  • Comment Link ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΙΟ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 07:26 posted by ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΙΟ

    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.
    Ντροπή σας κ. Μελισσουργέ, τόση λάσπη, τόση συκοφαντία.
    Διαβάστε ποιος μιλάει για εξουσιοδοτήσεις.
    Αφήστε επιτέλους τους ανθρώπους που ασχολούνται και αγαπάνε το Βόλλευ να κάνουν την δουλειά τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετοπίζουν.

    ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ