1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-08-2015 11:23

Παιχνίδι κάτω από το φεγγάρι στο Full Moon Weekend του Side Out Club

Η αυγουστιάτικη πανσέληνος έρχεται το Σάββατο 29/8 και το Side Out Club την υποδέχεται με πάρτι και τουρνουά beachvolley.
To Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί τουρνουά beachvolley στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Η προσέλευση ομάδων θα γίνει στις 10.00 πμ και η τεχνική σύσκεψη στις 10.30 πμ.

Το βράδυ το Side Out Club διοργανώνει ένα ακόμη νυχτερινό τουρνουά στην κατηγορία μεικτού με ατομική συμμετοχή και πάλι με την υποστήριξη του Holy Spirit Beach Bar! Δωρεάν κοκτέιλ υποδοχής και 30% έκπτωση για κάθε επιπλέον αγορά για όλους τους συμμετέχοντες. Δοκιμάστε τα εξαιρετικά και πολυσυζητημένα cockteils και τολμήστε να αφήστε την επιλογή σας στα χέρια των barmen που γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους.

Το κέφι κατά τη διάρκεια των αγώνων του βραδινού τουρνουά θα ανεβάσει και ο dj Jimmy με τις μουσικές επιλογές του. Ώρα έναρξης στις 19.00 μμ.

Οι μάχες στην άμμο συνεχίζονται και την Κυριακή 30/8 για όλες τις κατηγορίες, ανδρικό-γυναικείο-μεικτό. Το πρωί στις 10.00 πμ θα αγωνιστούν οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ενώ η κατηγορία μεικτού θα ξεκινήσει στις 15.30 μμ. Το σύστημα διεξαγωγής είναι ταμπλώ διπλού αποκλεισμού.

Ο Τρελός Γάιδαρος, το καλύτερο σουβλάκι της παραλίας, υποστηρίζει το Side Out Club προσφέροντας στους συμμετέχοντες πλήρη γεύματα με 5 και 6 ευρώ ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Μπορείς να επιλέξεις από χειροποίητα ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλου ή χοιρινού και φρέσκα μπιφτέκια μοσχαρίσια ή γαλοπούλας. Φυσικά συνοδεύονται από φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες και δροσερή σαλάτα.

Οι νικητές των τουρνουά θα μοιραστούν δώρα από την Bodytalk, ρούχα από την Funky Buddha, γεύματα από τον Τρελό Γάιδαρο, μαγιώ από την EPG και μασάζ από το The Hands.

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας διότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για μια κατηγορία και 15 ευρώ για δύο κατηγορίες ανά ημέρα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Ελάτε να δούμε μαζί το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου με μουσική, ποτό, κέφι, εντυπωσιακά παιχνίδια και ευδιάθετη παρέα εδώ, στο Side Out Club!

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.