1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-08-2015 18:01

Grand Beachvolley Tournament Weekend από το Side Out Club

Ανανεωμένο επιστρέφει στο Side-Out Club, αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9 Αυγούστου, το Grand Beachvolley Tournament Weekend. Το Series Tournament και το Sunday Cup έρχονται για να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όλους εμάς που παραμένουμε στην Αττική στην καρδιά των καλοκαιρινών διακοπών.
Το Σάββατο 8/8 θα πραγματοποιηθεί το Series Tournament Part 3 σε τρεις κατηγορίες, ανδρικό – γυναικείο – μεικτό. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες των προηγούμενων Series Tournament έχουν ευνοϊκότερη κλήρωση βάσει της κατάταξής τους.

Οι νικητές θα μοιραστούν δώρα από την Bodytalk, τη Northweek, τη Stylesetterz και το The Hands, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με πολλές εκπλήξεις.

Την Κυριακή 9/8 θα ακολουθήσει το Sunday Cup 3, μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τις κατηγορίες ανδρικό και γυναικείο προστέθηκε και η κατηγορία μεικτού.

Αθλητές και αθλήτριες προχωρημένου επιπέδου θα αγωνιστούν κάτω από τον ήλιο στην καυτή άμμο διεκδικώντας την πρώτη θέση που θα τους χαρίσει ρούχα της εταιρίας Funky Buddha.

Γυαλιά Northweek και μασάζ από το The Hands και άλλα δώρα περιμένουν όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά κατόπιν κλήρωσης.

Kαι τις δύο μέρες το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι ταμπλό διπλού αποκλεισμού στα δύο νικηφόρα σετ στους 21 πόντους και tie break στους 15 πόντους. Η προσέλευση των ομάδων για τις κατηγορίες ανδρικό - γυναικείο είναι στις 09:30 π.μ. και η τεχνική σύσκεψη στις 10:00 π.μ., ενώ η προσέλευση των ομάδων για την κατηγορία του μεικτού στις 15:00 μ.μ. και η τεχνική σύσκεψη στις 15:30 μ.μ.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή σε μια κατηγορία, 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Το Side-Out Club σας υπόσχεται να διασκεδάσετε, να αθληθείτε, να δροσιστείτε στην παραλία του Varkiza Resort και να περάσετε ένα ξέγνοιαστο αλλά εποικοδομητικό Σαββατοκύριακο. Σας περιμένουμε!

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.