1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-11-2014 22:11

ZAON: «Η ΕΟΠΕ να αποκαταστήσει τη νομιμότητα»

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προφυγή του ΖΑΟΝ με την οποία δίνεται η εντολή στην ΕΟΠΕ για Α1 γυναικών με 12 ομάδες, η ομάδα της Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποια καλεί την ομοπονδία να «αποκαταστήσει την νομιμότητα προβιβάζοντας το ΖΑΟΝ»


Η ανακοίνωση

«Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς, δεδομένου ότι η απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΑΔ, αποκαθιστά την ηθική και την νομιμότητα και επιτρέπει στο Σύλλογο μας να αγωνιστεί ξανά στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλλεϋ Γυναικών.

Είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόλο του θεσμού της αθλητικής δικαιοσύνης, η οποία για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος της και μας δικαίωσε. Στο σημείο αυτό το ΔΣ του ΖΑΟΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το δικηγόρο κ. Χρήστο Ηλιάδη που επάξια τον εκπροσώπησε στο ΑΣΕΑΔ.

Μετά από αυτή την ιστορική απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η Ομοσπονδία τίθεται προ των ευθυνών της και πλέον καλείται άμεσα να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και το κύρος του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, προβιβάζοντας σε αυτήν ένα από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στο βόλλεϋ γυναικών στη χώρα μας το ΖΑΟΝ Κηφισιάς».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 20:12 posted by ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

    Μπράβο στην αθλητική δικαιοσύνη, που λειτούργησε σωστά στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου και αποκατέστησε τις συνέπειες της λανθασμένης ενέργειας του Προέδρου της ΕΟΠΕ, ο οποίος πιθανότατα θα έπρεπε να αφιερώσει λίγο χρόνο στην ανάγνωση της ιστορίας του γυναικείου Ελληνικού βόλλεϋ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.