1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2014 13:26

Λεύκωμα στη μνήμη του «Αετού»

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια, ο ΠΑΣΑΠ ετοίμασε και στις 30/4 θα απρουσιάσει το λέυκωμα προς τιμήν του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και σαν δώρο στον γιο του «Αετού», Στράτο. Μάλιστα μετά από επιθυμία της οικογένειας τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση – παρουσίαση του λευκώματος που επιμελήθηκε και εξέδωσε ο Σύνδεσμός προς τιμήν του αείμνηστου Ν. Σαμαρά.

Από την πρώτη μέρα της είδησης της απώλειας του Ν. Σαμαρά, σκεφθήκαμε ότι το καλύτερο δυνατόν που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον μικρό Στράτο, θα ήταν η δημιουργία ενός λευκώματος, μέσα στο οποίο ο υιός της Έλενας και του Νίκου θα είχε συγκεντρωμένο το σπάνιο εκείνο υλικό που θ’ αφορούσε τόσο την σπουδαία αθλητική σταδιοδρομία του πατέρα του, όσο και την έντονη επιρροή-πρόσφορά του στην ελληνική πετοσφαίριση.

Έπειτα από πολύμηνη προσπάθεια και με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, καταφέραμε (πάντα σε συνεννόηση με την οικογένεια) να επιτελέσουμε το καθήκον μας! Το λεύκωμα 268 σελίδων που ετοιμάσαμε και αρχικά εκδόθηκε σε 100 αντίτυπα είναι αφιερωμένο στον «αετό» των ελληνικών γηπέδων και όλα τα έσοδα, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του Νίκου, θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το συλλεκτικό λεύκωμα, που θα παρουσιαστεί επισήμως την Τετάρτη 30.4.2014 και ώρα 17.00, σε ανοιχτή εκδήλωση στο φιλόξενο χώρο του NEW HOTEL (Φιλελλήλων 16, Σύνταγμα), θα παραδοθεί στην οικογένεια του Ν. Σαμαρά παρουσία της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας του τόπου, εκλεκτών εκπροσώπων των φορέων της πετοσφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα, φίλων αλλά και απλών θαυμαστών του «αετού».

Για την καλύτερη και ταχύτερη διευκόλυνση της εργασίας σας θα διατεθεί άμεσα δημοσιογραφικό υλικό, ενώ λίγη ώρα μετά το πέρας της εκδήλωσης θα έχετε δωρεάν και το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
HELLENIC PROFESSIONAL VOLLEYBALL PLAYERS ASSOCIATION


Στη διάθεση σας για διευκρινήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6940275075 (κ.Βασίλης Μηνούδης)».

1 σχόλιο

  • Comment Link kos Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 11:26 posted by kos

    Αθάνατος, Νικόλα-σ' ευχαριστούμε για όλα, αετόπουλο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.