1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-02-2014 00:03

H AEK πάει Γαλάτσι

Σε συμφωνία με τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Κυριάκο Τσίρο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Γαλατσίου ήρθε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Κοτσάτος στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας.
Η ΑΕΚ θα πάρει το γήπεδο για τα επόμενα 50 χρόνια, ενώ σκοπεύει να επενδύσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να το ανακαινίσει.  Με την χρήση του κλειστού, η ΑΕΚ θα στεγάσει όλα της τα τμήματα, μαζί και τις ακαδημίες, δημιουργώντας έδρα δίπλα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε περίπτωση που πάρει τελικά την έγκριση και από τον ΕΤΑΔ όπου και ανήκει το Ολυμπιακό γυμναστήριο, τότε πρώτο μέλημα είναι να φτιαχτεί η κεντρική σάλα μαζί με τις κερκίδες, για να αγωνίζονται τα τμήματα και στη συνέχεια θα φτιαχτούν οι εσωτερικές εγκαταστάσεις. 

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δικέφαλος και με ανακοίνωση: «Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο αναφορικά με την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συναινέσει για να πάρει την χρήση του κλειστού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον θα ενταθούν οι επαφές με το ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) όπου και ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.