1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-08-2013 17:50

«Σα να είναι όνειρο»

Ο Γιώργος Τζιουμάκας ζει το όνειρό του στην Κούνεο και περιγράφει τα συναισθήματά του, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομοπονδίας.

Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετό άγχος, αλλά παράλληλα αισθάνομαι γεμάτος ενέργεια και όρεξη. Με του έφτασα στο Κούνεο συνάντησα την υπόλοιπη ομάδα και έκανα προπόνηση… Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκα πραγματικά απίστευτα. Ένιωσα να με διαπερνάει ρίγος όταν έκανα διατάσεις δίπλα στον Νίκολα Γκρίμπιτς. Έμοιαζαν όλα σα να ήταν όνειρο».

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή παραδέχθηκε ότι «σιγά, σιγά συνειδητοποιώ το τι ακριβώς έχει συμβεί και πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή και η καριέρα μου», ωστόσο όπως δήλωσε με περίσσια αποφασιστικότητα: «Ήμουν έτοιμος για να κάνω αυτό το άλμα κι ήθελα πάρα πολύ να έρθω εδώ για να δουλέψω πολύ σκληρά και να βελτιωθώ».

Όταν έπιασε για πρώτη φορά μπάλα του βόλεϊ, στην ομάδα του Πειραματικού (εκεί που έκλεισε την καριέρα του ο πατέρας του Σωκράτης κι ο ίδιος τον ακολουθούσε σε κάποιες προπονήσεις) άρχισε να κάνει όνειρα… «Από μικρό παιδί ονειρευόμουν τον εαυτό μου να παίζει στην Ιταλία και το είχα βάλει ως στόχο, Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενα ότι θα γινόταν τόσο νωρίς», θυμάται ο νεαρός διαγώνιος που μπορεί να μην ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του (έπαιζε κεντρικός) ωστόσο φεύγοντας άκουσε τη συμβουλή του: «Να προσέχω, να είμαι ο εαυτός μου και να τα δώσω όλα».

Ο μπαμπάς Σωκράτης βέβαια είναι ο άνθρωπος που έχει σημαδέψει την μέχρι τώρα πορεία του με τον ίδιο να του λέει και δημόσια «ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει προσφέρει, όπως φυσικά και σε όλους τους προπονητές που είχα και οι οποίοι με βοήθησαν να εξελιχθώ», ενώ πέρα από το όνειρο που ζει εδώ και λίγες ημέρες: «η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψουν η οικογένεια μου, οι κολλητοί μου και η ζωή στην Θεσσαλονίκη».
 
volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.