1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2022 23:38

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Γιώργο Στεφάνου

Μία όμορφη κίνηση από τον Ολυμπιακό πριν την αναμέτρηση με την Κηφισιά στο Μελίνα Μερκούρη, με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να βραβεύει τον Κώστα Χριστοφίδελη και τον Γιώργο Στεφάνου για την προσφορά τους στον σύλλογο.

 

Ο νυν προπονητής και βοηθός της Κηφισιάς υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό ως αθλητές, με τον σύλλογο να τους τιμά για αυτά που προσέφεραν.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης αγωνίστηκε τρεις διαφορετικές περιόδους στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα από το 1995 μέχρι το 2009, από το 2012 μέχρι το 2015 και από το 2017 μέχρι το 2019.

Ο Γιώργος Στεφάνου αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2009-2010, καθώς και από το 2012 μέχρι το 2015 και από το 2016 μέχρι το 2019.

christofidelis osfp vraveusi

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: "Απόψε θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα για εμάς. Όχι όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αλλά όσον αφορά στην προσπάθεια που θα έπρεπε να καταβάλουμε. Πριν από 3 ημέρες είμασταν ανταγωνιστικοί στο 2ο σετ, απόψε στο 1ο σετ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι για να πάρουμε κάτι στο βόλεϊ και πόσο μάλλον απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Δεν το κάναμε και στα δύο παιχνίδια. Θεωρώ ότι δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Πλέον έχουμε 2 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο".

Απαντώντας σε ερώτηση για τη βράβευση του ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε: "Το έχω ξαναπεί και θα το λέω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην αθλητική μου καριέρα. Χαίρομαι που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή με τη σημερινή βράβευση και μάλιστα από ανθρώπους που εκτιμούσα και εκτιμώ και που χαίρομαι που τους βλέπω ακόμα στον Ολυμπιακό. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα".

stefanou vraveusi

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.