1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-06-2017 02:06

Κλείνει και Αλεξίεφ ο Ολυμπιακός

Μετά από τον Φαμπιάν Ντρζίζγκα άλλο ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού βόλεϊ ετοιμάζεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Ο 34χρονος ακραίος από τη Βουλγαρία, βρισκόταν στη λίστα που παρέδωσε στη διοίκηση ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ.

 Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1983 στο Πλόβντιβ και οδήγησε τη Βουλγαρία σε σειρά επιτυχιών, όπως το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2006, στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2007, στο Ευρωβόλει 2009. Ήταν μάλιστα πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Λιγκ 2012και κορυφαίος υποδοχέας στο Παγκόσμιο Λιγκ 2013.

Τα δυο τελευταία χρόνια πήγε στην Αργεντινή, στην Σαν Χουάν και στην Μπολιβάρ. Γι αυτό ο Μουνιόθ τηλεφώνησε στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και "ισόβιο" της Μπολιβάρ Χαβιέ Βέμπερ για συστάσεις.

Ξεκίνησε από την Λοκομοτίβ Πλόβντον για να πάρει στη Λέφσκι Σόφιας και από εκεί στο εξωτερικό. Ακολούθησανοι Ουράλ Ούφα (Ρωσία), Κοριλιάνο (Ιταλίας), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Εκατερίνεμπουργκ (Ρωσία), Μπουγιουκσεχιρ (Τουρκία), Μόντσα (Ιταλία), Σουργκούτ (Ρωσία), ενώ από το 2015 αγωνίζεται στην Αργεντινή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.