1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2017 20:09

Βαρύ κλίμα στον Α.Ο.Θήρας και εισήγηση για πρόστιμο

Βαρύ είναι το κλίμα στον Α.Ο.Θήρας μετά την ήττα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-2 σετ χθες για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Η απώλεια του βαθμού και η μέτρια εμφάνιση της ομάδας έχει προκαλέσει σοκ στο νησί και απογοήτευση στους φίλους του συλλόγου, όμως, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει το «ηλεκτροσόκ» για να μπουν τα πράγματα στη θέση του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από σήμερα κιόλας έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Απόστολο Οικονόμου σχετικά με τις ευθύνες που υπάρχουν για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ενώ η εισήγηση που υπάρχει προς τον πρόεδρο Γιώργο Σκοπελίτη είναι πρόστιμο σε προπονητή και αθλήτριες.

Ο Σκοπελίτης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του στον Οικονόμου ενώ για το πρόστιμο αλλά και για άλλα μέτρα που θα πάρει θα τα εκτιμήσει με ηρεμία της επόμενες ημέρες ώστε να μην ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ. Ο Α.Ο.Θήρας δεν φαίνεται να κινδυνεύει για την 4αδα αλλά μετά την ήττα από την Ελπίδα κλονίστηκαν όλα τα δεδομένα και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να προλάβει τα χειρότερα.

2 σχόλια

  • Comment Link Τάκης Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 19:23 posted by Τάκης

    Τώρα είναι αργά...αγάπημου γλυκιά...Κυρ΄ΓΙΩΡΓΟ μη βάλλεις πρόστιμο, απλά ακτοπλοϊκά εισητήρια για τον Απόστολο και...την ΑΥΛΗ του !!

  • Comment Link Θ7 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 19:08 posted by Θ7

    Οσα χρονια ασχολουμαι με το αθλημα πρωτη φορα βλεπω τετοια δημοσιοποιηση των εσωτερικων ομαδας και μιντιακη απειλη προστιμου,Αυτοκαταστροφικοι οι νησιωτες ? Εμας παντως μας βγαλανε το λαδι για να κερδισουμε τις πορωνει το κοκκινο φαινεται.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.