1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2017 20:59

Ξέσπασμα Παναθηναϊκού σε Άρη (stats)

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Παναθηναϊκό που χρειάστηκε 73 μόλις λεπτά για να επικρατήσει με 3-0 του Άρη στο κλειστό του Μετς για την 14η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «πράσινες» μετά την κακή εμφάνιση στην Ηλιούπολη και την απώλεια βαθμού, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με συγκέντρωση και δεν έδωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα την ευκαιρία στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του. Πολύ καλή εμφάνιση από την Αλίκη Κωνσταντινίδου με 15 πόντους (11/14 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ), ενώ Μερτέκη και Πολ πρόσθεσαν από 14.

Ο Άρης 3 αγωνιστικές στον Β' γύρο έχει γνωρίσει την ήττα και στις τρεις και μάλιστα με 3-0 (Μακεδόνες, Πανναξιακό και τώρα Παναθηναϊκό), δείχνοντας ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αίαντα στον Εύοσμο και ο Άρης υποδέχεται την Ηλιούπολη.

Με όπλο το σερβίς ο Παναθηναϊκός πήρε από την αρχή του πρώτου σετ διαφορά ασφαλείας (11-5, 15-6) με το σετ να ολοκληρώνεται 25-11 με άσο της Αλίκης Κωνσταντινίδου.

Στο δεύτερο σετ, ο Άρης παρουσιάστηκε περισσότερο ανταγωνιστικός και προσπάθησε να μειώσει τα λάθη. Ο άσος της Πολ έδωσε προβάδισμα +3 (8-5) στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ αλλά οι φιλοξενούμενες με άσο της Κις μείωσαν στον πόντο (8-7). Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και πάλι ο Παναθηναϊκός έφτασε πρώτος με άσο της Κωνσταντινίδου (16-12). Η Αλεξάκου κρατούσε σε εκείνο το σημείο επιθετικά τον Άρη (17-15, 18-17) αλλά οι γηπεδούχες αντέδρασαν στην πίεση του αντιπάλου και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 σετ με 25-20 (μπλοκ Πολ στην Καετάνο).

Στο τρίτο σετ, ο Παναθηναικός ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 12-9.Ωστόσο, ο Άρης κατάφερε να ροκανίσει, με δυο άσους της Έλενας Κωνσταντινίδου να μειώσει σε 13-10 και να ισοφαρίσει 13-13 με άσο της Πεσόα. Οι «πράσινες» έφτασαν πρώτες με 16-13 στπ β’ τεχνικό τάιμ άουτ ενώμε πλασέ η Πεσόα έκανε το 22-20. Η Μερτέκη ήταν αυτή που τελείωσε το σετ με 25-22 και οι γηπεδούχες πανηγύρισαν ακόμα ένα «τρίποντο» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-20, 25-22)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Χρυσομάλλη 1 (άσσος), Κωνσταντινίδου 15 (11/14 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ), Πολ 14 (8/21 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ, 62% υπ - 46% άριστες), Μερτέκη 14 (13/30 επ, 1 άσσος), Ρίτσι 5 (3/8 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Φιλντ 6 (2/4 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ) / Ρόγκα (λ, (53% υπ - 35% άριστες), Λαγουδάκη 6 (5/6 επ, 1 μπλοκ, 80% υπ - 60% άριστες).

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσσόα 6 (4/4 επ, 2 άσσοι), Αλεξάκου 8 (7/21 επ, 1 μπλοκ, 20% υπ - 20% άριστες), Κωνσταντινίδου 6 (3/4 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Καετάνο 4 (3/21 επ, 1 μπλοκ, 30% υπ - 30% άριστες), Κις 6 (4/23 επ, 2 άσσοι), Καραφουλίδου 3 (1/5 επ, 2 μπλοκ) / Κελεσίδου (λ, 29% υπ - 21% άριστες), Πήττα 4 (3/6 επ, 1 μπλοκ).

Καζάζης: «Βρίσκουμε πάλι τον ρυθμό μας»

«Σαφέστατα και μας έχει επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Όμως σιγά σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας και σήμερα πήραμε το τρίποντο ήταν το ζητούμενο».

Σολκίδης: «Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι»

«Δεν πήγαμε καλά στην υποδοχή, που αυτή είναι και το βαρόμετρο. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και όταν προσπαθήσαμε να το κάνουμε, ο Παναθηναϊκός που είχε σε πολύ καλή μέρα την καταπληκτική Μερτέκη, έπαιρνε αυτό που ήθελε».

8 σχόλια

  • Comment Link antikimenikos Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 13:08 posted by antikimenikos

    Ναυαρχε ουτε κελευστης δεν εισαι,γραφεις τη μια μπαρουφα πισω απο την αλλη.Το κοπαδι του βοσκου Καζαζη δεν εχει αρχη και τελος.Κερδισε τον Αρη μια απο τις μετριωτερες ομαδες του πρωταθληματος,και τρλλαθηκατε.Ξεχασατε με τη μια τις καρπαζιες απο Ναξο,Ηλιουπολη και δεν βλεπετε το χαλι της ομαδος.Υποδοχη για κλαματα,μπλοκ ανυπαρκτο,αμυνα οτι παει πισω πλην Ρογκα γραφει.Καλα που σκοραρει η Μερτεκη διοτι αν περιμενες απο τις αλλες κλαφτα Χαραλαμπε.

  • Comment Link Pao29 Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 09:43 posted by Pao29

    Ναυαρχε επειδη εισαι καλο παιδι ξαναγραφω...πολυβολο ειναι οταν η ομαδα εχει κοντρα μπαλλιες...το πολυβολο επαιξε με ναξο που χασαμε με οσφπ που χασαμε με ηλιουπολη που οταν μπηκε κερδιζαμε 2-0 και εγινε 2-2 με θηρα που ηταν ανυπαρκτη...εννοω καλε μου φιλε οτι δεν το εχει στο μπλοκ...και χωρις μπλοκ οσους ποντους και να βαλεις θα χασεις...ξαναγραφω οτι με μπλοκ φιλντ κων/δου θα χασουμε 2 απο τους 3 αγωνες με θηρα οσφπ μαρκοπυλο...εδω θα ειμαι να τα ξαναπουμε

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 02:31 posted by ναυαρχος

    Pαο29 δεν ξερεις τι λες.η λαγουδακη μια χαρα λιμπερο ειναι.η κωνσταντινιδου παιζει και διαγωνια οπως και η καρπουζα.τωρα ξαφνικα δεν σα αρεσει η φιλντ μηπως σα αρεσε η αλλη κωνσταντινιδου η η γκουζου?ειπα κατι καλυτερο απο ριτσε οχι οτι δεν ειναι καλη η ριτσε.στη τριαδα αγωνων που λες βλεπω τρεις νικες.θα το δεις.ο καζαζης κανει αλλαγες για να εχει ετοιμες ολες τις παικτριες αν χρειαστει.η κωνσταντινιδου ειναι πολυβολο στην επιθεση σπουδαια μεταγραφη.η ομαδα επεστρεψε στα προπεντετιας στανταρ της και η συνεχεια προβλεται σπουδαια

  • Comment Link ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 14:55 posted by ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ

    Συμφωνώ απόλυτα με το Sokrates, όπως σχολίασα και στο αγώνα της Θέτιδας-Ηλιούπολης (2-3), κάποιες ομάδες χαλάνε μεγάλα ποσά για να φέρουν ξένες (π.χ. Ρίτσι ....) και άλλες διώχνοντας/πουλώντας μια, φτιάχνουν ομάδα.
    Εκτός των άλλων δεν προσέχουν την ποιότητα και το ήθος των Ελληνίδων που έχουν στα ρόστερ τους (ΑΕΚ, ΑΙΑΣ, ΘΕΤΙΣ ...) και κινδυνεύουν να χάσουν την κατηγορία.
    Άλλες πάλι με βάση τις Ελληνίδες (Δραγουμάνου, Σπανού, Καραφουλίδου, Μπολέτου ... ) έχουν σώσει ή σώζουν την κατηγορία με τεράστια ευκολία.
    Το χτίσιμο του ρόστερ θέλει εμπειρία και καλές διασυνδέσεις.
    Δυστυχώς το φαινόμενο της «ΚΛΙΚΑΣ» δεν έχει ξεφύγει και από το γυναικείο βόλλεϋ.

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 11:01 posted by pao29

    posted by ναυαρχος...τωρα λες οτι η ριτσε δεν ειναι αυτη που θα επρεπε να παρει...εχθες εγραφες οτι ειναι ποιοτικη...εδω την εστειλε εξω απο το πρωτο σετ...οτι εχει ενα λιμπερο αυτο δειχνει αρτιο σχεδιασμο;;;αν χτυπησει η ρογκα τι κανεις;;;καρπουζα γιατι την πηρες;;;να καθεται να σκουριαζει στο παγκο;;;την καββαδια επισης το ιδιο;;;εγω θελω να παιζουν τα δικα μας παιδια πρωτα ...δεν βλεπεις οτι η φιλντ περπαταει στο μπλοκο;;;δεν βλεπεις οτι η κοκκινοσκουφιτσα δεν φτανει να κανει μπλοκ οταν κτυπανε απο ψηλα την μπαλλα;;;δεν βλεπεις την ψυχρα που αντιμετωπιζει τις αθλητριες εκτος καποιων;;;για ξαναβαλε το βιντεο με ηλιουπολη και θα δεις αν εχω δικιο...μιλαμε για αιμα παγωμενο...αλασκας...ετσι παροτρυνει ο κορυφαιος προπονητης τις παικτριες του οταν βρισκονται σε δυσκολη θεση;;;στα γραφω απο τωρα...για να δουμε ποιος θα εχει δικιο οταν ερθει αυτη η τριαδα των αγωνων με οσφπ,θηρα,μαρκοπουλο...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.