1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2020 20:45

Ψάχνει πασαδόρο στον ΠΑΟΚ ο Δεληκώστας, υπ΄ατμόν ο Τέλες

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Πέδρο Τέλες και ο Κώστας Δεληκώστας από τη μία βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου πασαδόρου και από την άλλη δουλεύει φουλ με τον Δημήτρη Κομητούδη.


Αυτός ήταν και ο λόγος που χρησιμοποίησε τον Κομητούδη στο φιλικό της Κυριακής με τον Φίλιππο στη Βέροια.

«Ήταν το πρώτο μας φετινό φιλικό, δοκιμάζουμε πράγματα, αλλά μας έχει κλονίσει ένα θέμα που υπάρχει με τον Βραζιλιάνο πασαδόρο μας, Τέλες, ο οποίος  λόγω οικογενειακού προβλήματος, υπάρχουν πιθανότητες να φύγει, χωρίς ακόμη κάτι να είναι σίγουρο.  Για αυτό έβαλα σήμερα τον Κομητούδη στα 2 πρώτα σετ, όπου δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση», είπε αρχικά ο Κώστας Δεληκώστας.

«Δουλεύουμε στο side out»

Γενικά για την πορεία της ομάδας είπε: «Είμαι  ευχαριστημένος στο μπλοκ-άμυνα που έχουμε δουλέψει,  ειδικά στις ψηλές μπάλες, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά στο side out, όπου δεν έχουμε δουλέψει πολύ και στις δύσκολες συνθήκες στην επίθεση, τις οποίες δεν τις διαχειριστήκαμε σωστά.  Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Φίλιππος Βέροιας,  αλλά τα φιλικά είναι για να δούμε την ετοιμότητα των παικτών και την οργάνωση του παιχνιδιού.

Βαν ντε Ντρις: «Είμαι απογοητευμένος»
 
Ο Ολλανδός διαγώνιος του ΠΑΟΚ Βαν ντε Ντρις είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, αν και ήταν το πρώτο μας φιλικό, μετά από αρκετό διάστημα προπονήσεων. Νομίζω ότι βήμα-βήμα μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά απέχουμε πολύ από την εικόνα και τη δυναμική που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Προσωπικά είμαι απογοητευμένος από την εμφάνισή μου, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.  Ο Φίλιππος είναι μια πολύ καλή ομάδα και παρόλο που όλοι όσοι ακούω λένε ότι θα παλέψουν φέτος για τον τίτλο 4 ομάδες, αλά εγώ βλέπω πως αυτή ομάδα κέρδισε το Φοίνικα Σύρο, ηττήθηκε στα σημεία από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και ότι είναι πολύ «σκληροτράχηλη» και δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς.  Θεωρώ ότι ο Φίλιππος θα είναι σίγουρα μέσα στην 6άδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.