1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2017 13:14

Ξεκινά η δράση στο Anima Side-Out Club Series 2017

Με την αλλαγή της ώρας σε θερινή την Κυριακή στις 26 Μαρτίου ξεκινάει και η συνεργασία του Anima Beach Academy by Beligratis με το Side-Out Club που εδρεύει στην παραλία της Βάρκιζας.
Το πρώτο από μια σειρά τουρνουά beachvolley, που θα διοργανώσουν από κοινού τα δύο δημοφιλή club, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 3 κατηγορίες γυναικών-μικτού-ανδρών και σε 2 επίπεδα silver-golden.

Ώρες τεχνικών συσκέψεων:
Γυναικών: silver-golden 9:00 π.μ.
Μικτού: silver-golden 13:30 μ.μ.
Αντρών: silver- golden 17:30 μ.μ.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τις εταιρίες Wilson, Soma Spa & Therapy, Beerock, Lifecheck medical laboratories, Εργομετρικό Κέντρο Ελέγχου Διατροφής Γιώργου Μουλίνου, Alexandra Vass Handmade Jewels, Bodytalk και Funky Buddha. Ενώ η Redbull δίνει φτερά στο τουρνουά προσφέροντας ενεργειακά ποτά στους συμμετέχοντες αλλά και με τις μουσικές επιλογές του dj της.

Το Anima Beach Academy by Beligratis και το Side-Out Club σας περιμένουν να υποδεχτούμε μαζί τη θερινή ώρα και την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με πολύ κέφι, καλή διάθεση, δυνατή μουσική, συναρπαστικό θέαμα και πλούσια δώρα!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.