1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-10-2015 22:26

Θύμισε... καλοκαίρι στο Side Out Club

Την Κυριακή 4/10 πραγματοποιήθηκε το Sunny Sunday Beachvolley Tournament στο Side Out Club. Η μέρα ήταν πραγματικά ηλιόλουστη και η ζέστη που θύμιζε καλοκαιρινές μέρες!
Πολλές συναρπαστικές μάχες στην άμμο είδαμε στην κατηγορία ανδρών όπου τελικά οι Ηλίας Χούτος / Ίκαρος Μπαρμπετσέας νίκησαν στον τελικό τους Δημήτρη Γεωργά / Σωκράτη Πούλιο με 2-1 σετ (21-15, 17-21, 15-10). Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από τις εταιρίες Bodytalk και Nortweek.

Εντυπωσιακό θέαμα όμως πρόσφεραν και οι αγώνες για την κατηγορία του μεικτού όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Νικόλ Σταμούλη / Milos Radojkovic που επικράτησαν των Βιολέτα Μπάρκα / Άλκη Αυγουστή με 2-1 σετ (15-12, 12-15, 15-13). Οι νικητές μοιράστηκαν τρίμηνη συνδρομή από το γυμναστήριο My Gym, γυαλιά από τη Northweek και δώρα από τις εταιρίες Stylesetterz και Katrin Coiffure.

Οι εκπλήξεις ήταν πολλές αυτή την Κυριακή για τους συμμετέχοντες αφού κατόπιν κλήρωσης τρεις τυχεροί κέρδισαν αξιοζήλευτα δώρα. Ο Γεράσιμος Καμινάρης κέρδισε μια κάρτα silver Bodytalk που του παρέχει 20% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας μέχρι το τέλος του 2016, ενώ ο Χρήστος Σκεύης έγινε κάτοχος της αντίστοιχης golden κάρτας που έχει ποσοστό έκπτωσης 30%. Τέλος, ο Γιάννης Βοσνάκης κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy Fame!

Ελπίζουμε οι ηλιόλουστες μέρες να συνεχιστούν ώστε να είμαστε κοντά σας και το επόμενο Σαββατοκύριακο με ένα ακόμα τουρνουά στην Βάρκιζα δίπλα στη θάλασσα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.