1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-09-2015 00:29

Νικητές Σταυρόπουλος, Αλισσανδράκη και ελληνική μουσική στο Side Out Club

Μετά από έναν πραγματικά συναρπαστικό τελικό οι Άκης Σταυρόπουλος / Μαρία Αλισσανδράκη επικράτησαν των Παντελή Μαρτίνο / Μαργιάννα Βέρβερη με 2-1 σετ (11-15, 16-14, 11-9). Οι νικητές κέρδισαν από μια κάρτα της εταιρίας Bodytalk που προσφέρει έκπτωση 20% μέχρι το τέλος του 2016!

Μετά το τέλος του τουρνουά ο μοναδικός τραγουδιστής και λάτρης του αθλήματος Μανώλης Στάης ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους με ένα κεφάτο live ελληνικό πρόγραμμα παρέα με τους μουσικούς του. Αλλά και κάποιοι τολμηροί αθλητές πήραν το μικρόφωνο στα χέρια τους και μας εξέπληξαν με τις φωνητικές τους ικανότητες! Ο χορός, το τραγούδι και το κέφι συνεχίστηκαν με τις μουσικές επιλογές του dj Jimmyμέχρι αργά  το βράδυ.

Το Side Out Club θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του στην παραλία του Varkiza Resort και έτσι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι πάλι κοντά σας με μία ακόμη διοργάνωση. Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί όμορφες και δημιουργικές ώρες! 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.