1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-08-2015 18:14

Σαββατοκύριακο γεμάτο μπιτς βόλεϊ στο Side Out Club

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο beachvolley διοργανώνει το Side Out Club στις 22-23 Αυγούστου στην παραλία του Varkiza Resort.
Το Σάββατο 22/8 θα πραγματοποιηθεί το Series Beachvolley Tournaments Part 4 στις κατηγορίες ανδρικό – γυναικείο – μεικτό. Να υπενθυμίσουμε ότι οι συμμετέχοντες των προηγούμενων τουρνουά Series έχουν ευνοϊκότερη κλήρωση βάσει την έως τώρα βαθμολογία.

Οι νικητές θα μοιραστούν δώρα από την Bodytalk, την Northweek και το The Hands.

Την Κυριακή 23/8 θα διεξαχθεί το Sunday Cup 4 πάλι στις κατηγορίες ανδρικό – γυναικείο – μεικτό με πιο προχωρημένο επίπεδο αθλητών και αθλητριών.

Οι νικητές θα λάβουν δώρα από την Funky Buddha, την Northweek και το The Hands.

Kαι τις δύο μέρες το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι ταμπλό διπλού αποκλεισμού στα δύο νικηφόρα σετ στους 21 πόντους και tie break στους 15 πόντους. Η προσέλευση των ομάδων για τις κατηγορίες ανδρικό – γυναικείο είναι στις 9:30 πμ. και τεχνική σύσκεψη στις 10:00 πμ, ενώ για την κατηγορία μεικτού στις 15:00 μμ και τις 15:30 μμ αντίστοιχα.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή σε μια κατηγορία, 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω. 

Συναρπαστικές μάχες στην άμμο, κέφι, διασκέδαση και καλή παρέα σας περιμένουν και αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ στο Side Out Club! Μην το χάσετε!

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.