1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-08-2015 16:19

Μέρα, νύχτα μπιτς βόλεϊ στο Side Out Club

Ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο πέρασαν όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Side Out club το διήμερο 15-16 Αυγούστου! Συναρπαστικά παιχνίδια από το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ, γέλιο, καλή διάθεση και διασκέδαση ήταν τα χαρακτηριστικά των ημερών αυτών.
Το Σάββατο στην κατηγορία των ανδρών την πρώτη θέση κατέλαβε για μία ακόμη φορά ο Ζήσης Καής ενώ δεύτερος βγήκε ο Άρης Αλτιντζής. Αντίστοιχα στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η μικρή Μαργιάννα Βέρβερη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα με την απόδοσή της. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Ηλιακοπούλου.

Το πρώτο νυχτερινό τουρνουά του Side Out Club, με την κατηγορία μεικτού με ατομική συμμετοχή, ξεκίνησε στις 20:00μμ το δεκαπενταύγουστο με κοκτέιλ από το Holy Spirit beach bar και ολοκληρώθηκε στις 03:30πμ με πολύ κέφι, μουσική, θετική ενέργεια και δυνατές μάχες στην άμμο! Όσοι παρευρέθηκαν, συμμετέχοντες και θεατές, πέρασαν ένα όμορφο βράδυ στην Αθήνα στην καρδιά των διακοπών.

Πρώτος από τους άνδρες αναδείχθηκε ο Στέφανος Χαλεπάκης ενώ την δεύτερη θέση με ένα πόντο διαφορά κατέλαβε ο Ζήκος Χατζίνας. Από τις γυναίκες νικήτρια της βραδιάς ήταν η Μαριγώ Τσακοπούλου ενώ τη δεύτερη θέση, μετά από κλήρωση αφού υπήρξε ισοβαθμία με την Κατερίνα Ηλιακοπούλου, κέρδισε η Δανάη Θανοπούλου.

Την Κυριακή στις 12:00μμ ξεκίνησε το τουρνουά για την κατηγορία των ανδρών με συμμετοχή ομάδων. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Παντελής Μαρτίνος/Βασίλης Μωραΐτης που επικράτησαν στον τελικό με 2-1 σετ της ομάδας Κώστας Στάικος/Ταρκ Κουίν.

Νωρίς το απόγευμα άρχισαν τα παιχνίδια για την κατηγορία του μεικτού με συμμετοχή ομάδων. Νικητές του τελικού που έγινε πολύ μετά τα μεσάνυχτα ήταν οι Αλεξάνδρα Κορού/Τριαντάφυλλος Μπούμπας που κέρδισαν τους Παντελή Μαρτίνο/Μαργιάννα Βέρβερη με 2-0 σετ.

Όλοι οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από την Bodytalk, την Funky Buddha, το The Hands και το Side Out Club.

Σας περιμένουμε και πάλι το επόμενο Σαββατοκύριακο για να περάσουμε δυο υπέροχες μέρες με πολύ beachvolley και καλή παρέα! Που αλλού… εδώ στο Side Out Club!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.