1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2015 11:55

Beach volley και Lipton Ice Tea στο interstation camping στη Στυλίδα

Ενα τετραήμερο γεμάτο Beach Volley και παγωμένο LiptonIceTeaαπόλαυσαν οι φίλοι του αθλήματος απο 24 εως 27 Ιουλίου στο πολυ οργανωμένο και σύγχρονο Interstation Camping στην Στυλίδα Φθιώτιδος.

Μετά το πολύ πετυχημένο JuniorsCamp της Παρασκευής 24/7 για τους μικρους φίλους του BeachVolley, ακολούθησε το Σ/Κ ενα τουρνουα ανδρών – γυναικών με 24 ομάδες με πολυ υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Το τετραημερο έκλεισε την Δευτερα 27/7 με 15 ομάδες mini-beach volley που έκλεψαν την παράσταση με το κέφι και το ταλέντο τους.

Οι νικητές αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν όμορφα δώρα από τον χορηγό LiptonIceTea.  

Σε όλες τις δραστηριότητες, ψυχή της διοργάνωσης ο γνωστός Βολιώτης προπονητής Βαγγέλης Σταθόπουλος (Ομοσπονδιακός στις Εθνικές Νεανίδων-Κορασίδων) με τους συνεργάτες του, αλλά και ο μάνατζερ του camping Σπύρος Κουκούλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία αλλά επένδυσε και διαμένει πλέον στην Ελλάδα.

Τους αγώνες κάλυψε και το STAR Κεντρικής Ελλάδος, ενώ λόγω της μεγάλης επιτυχίας ο ιδιοκτήτης του Camping υποσχέθηκε να δημιουργήσει και άλλα γήπεδα Beach Volley για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις ήταν όλες ενταγμένες στα LIPTON SUMMER SERIES 2015 με χορηγό το Lipton Ice Tea και την υποστήριξη των εταιρειών Wilson και Kosmocar.
1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg5.jpg3.jpg


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.