1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2015 19:56

Royal Sunday Mixed Tournament Side-Out Club

Το Side-Out Club αναζητά την ομάδα που θα στεφθεί ως βασιλικό ζεύγος της χρονιάς στο τουρνουά beachvolley της Κυριακής 26/7 στη κατηγορία μεικτού.
Άνδρες και γυναίκες όλων των δυναμικοτήτων μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες που θα γίνουν στο VarkizaResort και να διεκδικήσουν τον μοναδικό τίτλο του Royal Couple Of Side-Out Club.

Με σύστημα διεξαγωγής ταμπλώ διπλού αποκλεισμού και δύο νικηφόρα σετ στους 21 πόντους, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές στους στην άμμο και να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Η προσέλευση ομάδων είναι στις 10:00 πμ., τεχνική σύσκεψη στις 10:30 πμ. και έναρξη αγώνων στις 11:00πμ.

Το βασιλικό ζεύγος θα μοιραστεί δώρα από τη Northweek, το TheHands, το Stylesetterz, το KatrinCoiffure και το Oops!. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλές εκπλήξεις μέσα από κλήρωση.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Αθλήσου, διασκέδασε με τους φίλους σου και κέρδισε τα παιχνίδια του θρόνου του Side-OutClub!

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.