1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-07-2015 21:51

Lipton weekend με βράβευση Μπρουκς στην Αλεξανδρούπολη

‘Ενα εξαιρετικο LIPTON WEEKEND έζησαν οι φίλοι του beach volley στο PremiumBeachBarOCEAN-6 στην Αλεξανδρούπολη και στην πανεμορφη παραλία του Αη Γιώργη.
 ‘Ενα διήμερο γεμάτο beach volley με τουρνουά τζούνιορς (Κ19)  της τοπικής ένωσης, αλλά και ερασιτεχνικό τουρνουά ανδρών και μεικτού, εγινε στις 18 και 19 Ιουλίου με συμμετοχή 34 ομάδων συνολικά και τις δύο ημέρες.

Οι νικητές του Τζούνιορς (Ελένη Μαμουγκα και Δομινίκη Μπαρή στα κορίτσια, Αρης Ανδρεάδης και Κώστας Τέλιος στα αγόρια) θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια στην τελική φάση το ερχόμενο Σ/Κ.

 Στούς αγώνες παρευρέθηκε και ο κουβανός ασος Φρέντυ Μπρούκς ο οποίος και βραβεύτηκε απο τον Πρόεδρο του Εθνικου Γρηγόρη Καραπιπέρη για την πολυετη προσφορά του στο ελληνικο και το παγκόσμιο βόλει.


Τις απονομές  στους νικητές έκανε η υπεύθυνη το καταστήματος Βίκυ Ανδρέογλου μαζί με τον υπεύθυνο των αγώνων Θανάση Κασαμπαλή και τον επισημο καλεσμένο Φρέντυ Μπρουκς  ενώ ένα ταμπλετ κληρώθηκε στον τυχερό της ημέρας Κώστα Αλεξανδρόπουλο.

Το διήμερο έκλεισε με ενα παρτυ στο δημοφιλές beach bar, με δροσερά Cocktails με βαση το παγωμενο Lipton Ice Tea και τις νέες καλοκαιρινές γεύσεις  (Ροδάκινο-Guava, Καρύδα-Lime-Μango και Βατόμουρο).

Το OCEAN-6 LIPTON WEEKEND πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού LIPTON ICE TEA και των υποστηρικτών Wilson και Kosmocar.
1.jpg2.JPG3.JPG5.JPG4.JPG


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.