1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2021 17:29

Το μονόπετρο της Όλγας Βεργίδου και η πρόταση γάμου στη Μήλο

Το μεγάλο «ναι» είπε η Όλγα Βεργίδου, όχι σε κάποια πρόωρη πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ, αλλά στον αγαπημένο της, Απόστολο Οικονόμου.Μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και στο πλαίσιο διακοπών στο πανέμορφο νησί της Μήλου, ο Λαρισινός προπονητής του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη κίνηση, και να «ζητήσει το χέρι» της αγαπημένης του Όλγας, με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία επτά χρόνια.

Δεν ξέρουμε αν γονάτισε παραδοσιακά εμπρός στην Όλγα, αλλά αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι η διεθνής πασαδόρος της Ένωσης είπε το «ναι» στη θέα του μονόπετρου που πήρε δώρο από τα χέρια του αγαπημένου της κόουτς.

Μάλιστα αρκετά συγκινημένη από την όμορφη αυτή εξέλιξη, η Θεσσαλονικιά παίκτρια ανέβασε και την σχετική φωτό στο λογαριασμό της στο instagram, με αποτέλεσμα τα σχόλια να πάρουν «φωτιά» τόσο από ευχές αλλά και από τα πειράγματα φίλων του ζευγαριού που ρωτούσαν μάλιστα, αν έχουν ορίσει και την ημερομηνία που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή: islandpress.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.