1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2021 02:27

Volley League: O Μίλωνας υποδέχεται τον Ανδρεάδη και τον Ολυμπιακό που θέλει να συνεχίσει το σερί του

Στο γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης ο Μίλωνας θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, εξ αναβολής 12η αγωνιστική, 8/3, 18:00, Live Streaming V.L. Διαιτητές: Πρέντζας, Βελώνης).

Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Το πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης ο οποίος μέχρι 30 Ιανουαρίου αγωνίστηκε στο Μίλωνα και μετά πήρε μεταγραφή και επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Ο Μίλωνας Στην αποστολή του Μίλωνα μετέχει ο Γιώργος Δρογκάρης ο οποίος πέρασε χωρίς πρόβλημα κορονοϊό. Στόχος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μέσα στην 8αδα. Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε επίσης πως προέρχεται από μία μεγάλη αποχή λόγω covid και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε ότι μας δώσει ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι δεν εξαρτάται από την δική μας απόδοση. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε αξιοπρεπείς και ανταγωνιστικοί. Θα χαρούμε να δούμε και πάλι τον καλό φίλο Ανδρέα Ανδρεάδη έστω και σαν αντίπαλο».

Ο Ολυμπιακός μετά από περίπου ένα 20ημερο επιστρέφουν στη δράση. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα το απόγευμα της Κυριακής (7/3) την προετοιμασία τους με παρακολούθηση βίντεο και προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Εκτός πλάνων του τεχνικού του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη για το παιχνίδι με το Μίλωνα, έχει τεθεί ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης. Μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (11/3) τον Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί. Έχω εμπιστοσύνη στους αθλητές  μου και πιστεύω ότι με συγκέντρωση και πολύ μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο εμπόδιο του Μίλωνα, μια ομάδα που παίζει ελεύθερα και τώρα τελευταία παίζει καλά. Πιστεύω ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Εύχομαι σε όλους να είναι καλά και να κυλήσουν όλα κανονικά και πάνω από όλα με υγεία».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε: «Μετά από 20 ημέρες απουσίας από τους αγώνες, δίνουμε το πρώτο ματς. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί ο Μίλωνας στην έδρα του έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και έχει παίξει πολύ καλά με τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει. Είναι το πρώτο ματς μετά από την περίοδο που περάσαμε με τα κρούσματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πάμε για μια καθαρή νίκη και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βρίσκει τα πατήματά της και θα παίζει καλύτερα, όπως έπαιζε πριν τον Covid».

Volley League εξ αναβολής 12η αγωνιστική

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021


«Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 18:00, Live Streaming V.L.: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Πρέντζας, Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.