1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2019 16:56

Στέψη του Ολυμπιακού ή παράταση του Πανναξιακού στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πρωτομαγιά τον Πανναξιακό, στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, αναμέτρηση  που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports (1/5, 19.00).

Οι ερυθρόλευκες φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, που θα τις δώσει το 7ο συνεχόμενο νταμπλ. Σε περίπτωση που ο Πανναξιακός φύγει νικητής από το Ρέντη, τότε θα υπάρξει τέταρτο παιχνίδι στη Νάξο. Το έργο της ομάδας του Νίκου Κωστακόπουλου είναι δύσκολο, καθώς σε 22 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό μετράει μόλις 1 νίκη. 

Με εξαίρεση τις απουσίες των Χίπε, Γιώτα, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες. Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει για τον Πειραιά το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή του Πανναξιακού.

Αυτή είναι η 23η αναμέτρηση των δύο ομάδων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 21-1.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Πρώτα από όλα πρέπει να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι, θα χρειαστεί να παίξουμε καλά για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα είναι έτοιμη και σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της χρονιάς με τους τραυματισμούς. Θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά, με την 3η νίκη σε βάρος του Πανναξιακού στη σειρά των τελικών. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και νταμπλ. Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο Ρέντη και να χειροκροτήσει τις αθλήτριες που και φέτος έδωσαν τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας».

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Τα πράγματα για εμάς ήταν δύσκολα και πριν την έναρξη των τελικών. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και οφείλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας στον τρίτο τελικό».

Πρώτος τελικός - Σάββατο 20 Απριλίου

Ολυμπιακός ΣΦΠ -Πανναξιακός ΑΟΝ (2-0 νίκες) 3-0 (25-14, 25-21, 25-17)

Δεύτερος τελικός - Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου

Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός ΣΦΠ (0-2 νίκες) 0-3 (21-25, 21-25, 18-25)

Τρίτος τελικός - Τετάρτη 1 Μαΐου

Μ. Μερκούρη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ (2-0 νίκες)
Διαιτητές: Πρέντζας, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Χατζηβασιλείου, Κομιανού, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Νυδριώτη.

Τέταρτος τελικός - Σάββατο 4 Μαΐου (Αν χρειαστεί)

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Πέμπτος τελικός - Τετάρτη 8 Μαΐου (Αν χρειαστεί)

Μ. Μερκούρη, -: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.