1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2019 19:12

Τραυματίστηκε στο γόνατο η Πένυ Καραγκούνη, αποσύρθηκε η Εθνική ομάδα από τη Μαλαισία

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Πένυς Καραγκούνη, η οποία κατά την διάρκεια της προπόνησής της με την Βίκυ Αρβανίτη στην Κουάλα Λουμπούρ, χτύπησε το γόνατο της σε πέτρα που βρισκόταν στην άμμο.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ προετοιμαζόταν για το τουρνουά τριών αστεριών του World Tour στη Μαλαισία (30/4-3/5), όπου βρισκόταν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και είχε ως στόχο την διάκριση και την συγκέντρωση βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη, όμως δυστυχώς μετά τον τραυματισμό της Πένυς, αποσύρθηκαν από τη διοργάνωση.

Η Πένυ Καραγκούνη είχε ένα βαθύ κόψιμο στο γόνατό της και η Βίκυ Αρβανίτη και ο προπονητής τους Τίε Σαντάνα την μετέφεραν στο νοσοκομείο και τελικά χρειάστηκαν αρκετά ράμματα για να κλείσει η πληγή. Βίκυ και Πένυ απέσυραν την συμμετοχή τους από τουρνουά του World Tour και επιστρέφουν στην Ελλάδα, εκεί όπου η Καραγκούνη θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Εθνικής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.