1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2019 01:13

Απίστευτο: O Σωτήρης Δρίκος έγινε... διαιτητής και απέβαλε τον Τάσο Τεντζέρη! (vid)

Στο μαγικό κόσμο των σχολικών πρωταθλημάτων όλα μπορεί να τα συναντήσει κανείς. Επαγγελματίες αθλητές που είναι γονείς, μαθητές που παίζουν στην Volley League, προπονητές που είναι δάσκαλοι, επιθεωρητές να κάνουν τους σεκιούριτι και να διώχνουν τους γονείς και προπονητές να γίνονται διαιτητές και να αποβάλουν βετεράνους.

 

Πριν λίγες ημέρες το Λύκειο Φιλοθέης αντιμετώπισε τo 4o Λύκειο Αμαρουσίου και δεύτερος διαιτητής ήταν ο πρώην ομοσπονδιακός Σωτήρης Δρίκος. Σύμφωνα με τους κανονισμούς των σχολικών πρωταθλημάτων χρέη β΄διαιτητή κάνουν οι καθηγητές των ΤΕΦΑΑΑ και ο Δρίκος πήρε την σφυρίχτρα και δεν άφησε τίποτε όρθιο. Μέχρι τον Τάσο Τεντζέρη απέβαλε από το γήπεδο. Τι πραγματικά συνέβη;

Ο Τεντζέρης βοηθάει προπονητικά το Λύκειο της Φιλοθέης που μάλιστα έχει φτάσει πολύ ψηλά στην βόρεια περιφέρεια Αττικής. Επειδή όμως δεν έχει την ιδιότητα του προπονητή - καθηγητή κάθονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας ως θεατής - γονέας. Ομως εδώ και δύο χρόνια και μετά τα επεισόδια που έγιναν σε άλλα ομαδικά αθλήματα οι αγώνες των σχολικών πρωταθλημάτων γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι ο Δρίκος αναγκάστηκε να αποβάλει από την άδεια κερκίδα τον μοναδικό θεατή που ήταν η μεγάλη δόξα του βόλεϊ Τάσος Τεντζέρης. «Δε με έχουν βγάλει ποτέ έξω από γήπεδο βόλεϊ», έλεγε με παράπονο ο Τεντζέρης αλλά ο Δρίκος εφάρμοσε σωστά τους αυστηρούς κανονισμούς που είναι «τυφλοί» και εφαρμόζονται για όλους.

Στο video φαίνεται ο Σωτήρης Δρίκος να διευθύνει ως δεύτερος διαιτητής τον αγώνα, ενώ στη φωτογραφία αποτυπώθηκε το στιγμιότυπο της αποβολής του Τάσου Τεντζέρη!

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.