1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2019 10:34

Αρβανίτη, Καραγκούνη: «Η νίκη επί της Γουόλς είναι η μεγαλύτερη που έχουμε κάνει ως ομάδα»

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πέννυ Καραγκούνη απολαμβάνουν την επιτυχία τους στο κυρίως ταμπλό του Σίδνεϊ και καταστρώνουν τα πλάνα τους για τον αγώνα με τις κινέζες. Σίγουρα η νίκη επί της Γουόλς θα μπει στα παράσημα τους και όπως είπαν και οι ίδιες είναι η μεγαλύτερη νίκη τους ως ομάδα κυρίως λόγω βαρύτητας του αντιπάλου:

«Είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε πετύχει ως ομάδα όχι μόνο την εφετινή σεζόν αλλά και τα προηγούμενα χρόνια που ήμασταν μαζί. Από τη μία ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα και από την άλλη το βαρύ όνομα του αντιπάλου. Η Γουόλς και η βαριά ιστορία της δίνουν αίγλη στην επιτυχία μας».



Για το πως επιτεύχθηκε αυτή η νίκη είπε: «Παιξαμε πολυ καλα στο μπλοκ άμυνα. Η Βίκυ μάζεψε πολλές μπάλες στην άμυνα και η Πέννυ σταμάτησε στο μπλοκ κάποιες ψηλές μπάλες που πήγαν να παίξουν. Τους ανατρέψαμε το παιχνίδι και έκαναν λάθη. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση το ξεχωριστό στιλ της Γουόλς, ήταν ξεχωριστό ακόμα και στην ήττα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένες. Ελπίζουμε με τις κινέζες να κάνουμε μία ακόμα καλή εμφάνιση ώστε να ταξιδέψουμε μέσα στην 16αδα».

Έπος των Αρβανίτη, Καραγκούνη νίκησαν την τρις χρυσή ολυμπιονίκη Γουόλς Τζέκινγκς και Σουέτ 2-1 σετ

 

vicky-peny-sydney1.jpgvp15.jpgvicky1.jpgsydneyq24.jpgvicarv.jpgsydneyq2.jpgvicky-peny-sydney.jpgvp15ss.jpgarvaniti.jpgvp1.jpgvp15s.jpgsydneyq.jpg

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.