1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2017 20:48

O Άκης Χατζηαντωνίου επικεφαλής των εθελοντών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και για την υλοποίηση ενός εγχειρήματος όπου συμμετέχουν 19.000 δρομείς και 3.000 εθελοντές χρειάζονται έμπειρα στελέχοι και άνθρωποι του αθλητισμού που έχουν ικανότητες και πιάνουν το σφυγμό των κορυφαίων διοργανώσεων.

Ενας από αυτούς είναι ο «δικός μας» Άκης Χατζηαντωνίου ο οποίος είναι ένας από τους δύο υπευθύνους των τμήματος των εθελοντών. Εχει το αρχηγείο του στον ΣΕΓΑΣ και από εκεί οργανώνει τη δράση 3.000 εθελοντών που έχουν έρθει από κάθε γωνιά του πλανήτη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

«Ο εθελοντισμός είναι βασικός κομμάτι στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Είμαι σε αυτή τη θέση για τρίτη διοργάνωση. Οι εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκτάς κανείς είναι τεράστια και τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή και συνεπώς μεγαλύτερες ανάγκες. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συντονιστούν τόσοι άνθρωποι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν χωράει λάθος, αλλά η εμπειρία και το υψηλό επίπεδο του Σώματος των εθελοντών αποτελεί και εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης», είπε στο volleynews ο Άκης Χατζηαντωνίου και από την πλευρά του προέτρεψε όλους τους βολεϊκούς να λαμβάνουν μέρος στις δρομικές δραστηριότητες: «Η συμμετοχή σε μαραθωνίους ή άλλες παρόμοιες δρομικές εκδηλώσεις είναι τρόπος ζωής και έκφρασης. Από τα μικρά παιδιά μας μέχρι όσο βαστάνε τα πόδια μας πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας. Μην ξεχνάμε πως αυτή είναι η πολιτιστική μας κληρονομία και οφείλουμε να την συνεχίσουμε με κάθε τρόπο και από κάθε σκοπιά. Προσωπικά καλώ όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του βόλεϊ να ζήσουν την εμπειρία. Είναι κάτι το ξεχωριστό».

Πιστοί στο ραντεβού τους και τα αδέλφια Σάκης και Αργύρης Ψάρρας που θα τρέξουν στα 10χιλ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.