1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2017 12:07

Volleytube: Προπονητικό εργαλείο, ψηφιακό αρχείο

Μια νέα προσπάθεια στο διαδίκτυο ξεκίνησε ο προπονητής Μανώλης Ροδοβίτης.
Με μεράκι δημιούργησε μια ιστοσελίδα με το όνομα volleytube.com με σκοπό να γίνει ένα μεγάλο ψηφιακό αρχείο που θα μπορούν οι προπονητές να ανεβάζουν τα προπονητικά βίντεό τους.  Ήδη η ιστοσελίδα ειναι ενημερωμένη με προτάσεις προπονητών που βρήκαν ενδιαφέρουσα την προσπάθεια κάνοντας μια καλή αρχή στο νέο αυτό εγχείρημα 

Το μήνυμά του αναφέρει

Το  volleytube.com είναι ένα site που δημιουργήθηκε από προπονητές για προπονητές και για ανθρώπους που αγαπάνε το Volley. Η ιστοσελίδα αυτή έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα πλούσιο ψηφιακό αρχείο με υλικό ασκήσεων και ομαδικών παιχνιδιών που αφορούν το δημοφιλές αυτό άθλημα. Το Volleytube θα φιλοξενεί και θα ενημερώνεται συνεχώς με προτάσεις από Έλληνες προπονητές για ασκήσεις κάθε επιπέδου, ηλικίας και δυσκολίας, επιθυμώντας να αποτελέσει ένα εργαλείο ανταλλαγής ιδεών, εμπειριών και γνώσης. Εκκινώντας από το αξίωμα ότι η γνώση είναι χρήσιμη μόνο όταν μοιράζεται, ο δημιουργός του site Ροδοβίτης Μανώλης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο προπονητή να παρουσιάσει τις ιδέες του ενισχύοντας το διαθέσιμο υλικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.