1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-07-2016 22:30

Νέα προσπάθεια για κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξανδρούπολη

Λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των αθλητικών συλλόγων και των φιλάθλων της Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται να δώσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, με την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στην πρωτεύουσα του Έβρου...
Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στους αθλητικούς κύκλους της περιοχής και προκαλεί μόνο ενθουσιασμό αφού η Αλεξανδρούπολη είναι η μοναδική πόλη της περιφέρειας ΑΜ-Θ που δεν διαθέτει ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ομάδων και να φιλοξενήσει διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Όπως ανέφεραν στο Alexandroupoli Online αθλητικοί παράγοντες της πόλης, είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής που θα δώσει πνοή σε πολλά αθλήματα και πιστώνεται στον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη και στους συνεργάτες του.

Η δέσμευση για το νέο κλειστό γυμναστήριο είχε δοθεί προεκλογικά από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργο Παυλίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, τόσο σε συναντήσεις με την διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όσο και με άλλους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους, σημειώνοντας πως θα πρέπει να γίνει ένα έργο που θα λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές συνθήκες και ανάγκες αθλητικών διοργανώσεων, να είναι σύγχρονο, λειτουργικό και βιώσιμο, χωρίς υπερβολές.

Είχε προηγηθεί, τον Ιανουάριο του 2014, η εξαγγελία του πρώην Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Αρη Γιαννακίδη για δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη, προϋπολογισμού 18 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως στη συνέχεια χαρακτηρίσθηκε ανεδαφική, καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα. Τότε, άνθρωποι της διοίκησης του Εθνικού εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για το υπερβολικά υψηλό κόστος του έργου και τον φόβο τους ότι τόσο μεγάλο ποσό, στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, δύσκολα θα βρεθεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Alexandroupoli Online, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, με πιέσεις και μεθοδικότητα εξασφάλισε πρόσφατα ένα σημαντικό κονδύλιο και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει την δημιουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου, που θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, είτε στην έκταση του πρώην στρατοπέδου Παρμενίωνα, ή στην περιοχή του νέου κλειστού κολυμβητηρίου.

Σε αναμονή των επίσημων εξαγγελιών λοιπόν για ένα έργο πνοής, που αποτελούσε όνειρο για τον αθλητισμό της Αλεξανδρούπολης, αφού το υπάρχον κλειστό που κατασκευάσθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια, δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της πόλης.

www.alexpolisonline.com
 

1 σχόλιο

  • Comment Link VOLLEYBALL1 Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 06:20 posted by VOLLEYBALL1

    Αφήστε τις "προσπάθειες" για νέο κλειστό και προσπαθείστε να συντηρήσετε στοιχειωδώς αυτά που έχετε!2 χρόνια τώρα δεν μπορείτε να βάλετε ένα πόμολο στο κλειστό,στην κεντρική πόρτα εισόδου παρακαλώ!Χρόνια τώρα δεν είστε ικανοί να βελτιώσετε το προθερμαντήριο της Μαΐστρου,το οποίο μοιάζει με γήπεδο στη ζώνη αποκλεισμού του Τσέρνομπιλ της Ουκρανίας!Το χειμώνα οι αθλητές των ομάδων κάνουνε προπόνηση με μείον βαθμούς,τα παιδάκια των υποδομών επίσης για το μεγάλο κλειστό μιλάμε!Στη Μαΐστρο δεν το συζητάμε!Άντε θέλουμε και νέο κλειστό!Για τα πανηγύρια έχετε καταντήσει,οι απανταχού υπεύθυνοι,μην προσπαθείτε τόσο πολύ,γελάνε και τα ραδίκια!Πουθενάδες, α πουθενάδες!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.