Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-05-2016 21:02

Έφυγαν για Μεγαλόπολη οι γυναίκες

Συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/5) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, που ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεών της στο European League 2016 από τη Μεγαλόπολη.
Ο διευθυντής της Ομοσπονδίας, Περικλής Μπακοδήμος καλωσόρισε τις Ελληνίδες διεθνείς και ευχήθηκε υγεία αλλά και καλή προετοιμασία. Από κεί και πέρα, σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, καθώς η αποστολή έπρεπε να αναχωρήσει για τη Μεγαλόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (15/5) στις 19.00 και τη Δευτέρα (16/5) στις 16.00 έχουν προγραμματιστεί φιλικές αναμετρήσεις με το δυο φιλικά με το Πανεπιστήμιο Πίτσμπουργκ.

Για Μεγαλόπολη αναχώρησαν: Μερτέκη Ευαγγελία, Νομικού Μαρία, Στράτζαλη Όλγα, Εμμανουηλίδου Μελίνα, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Λαμπρούση Γεωργία, Γιώτα Κατερίνα, Ιακωβίδου Ηλιάνα, Αρτακιανού Μαρία Ελένη, Παπαδοπούλου Χαρά, , Χριστοδούλου Στελλα, Κιόση Ελένη, Διώτη Παναγιώτα, Καλανταρίδου Αλεξία μαζί με το προπονητικό τιμ αποτελούμενο από τους Γιάννη Καλμαζίδη, Κώστα Παπαδόπουλο και Δήμο Φιλλιπάτο ενώ στην πορεία θα ενσωματωθούν οι υπόλοιπες διεθνείς.