1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2016 21:06

Καραμπέτσος: «Θα είμαι υποψήφιος»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη γιορτή των 50 χρόνων του Συνδέσμου Διαιτητών της Αθήνας, ο Γιώργος Καραμπέτσος  ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΠΕ.
Ο κορυφαίος πρώην διαιτητής, τόνισε μεταξύ άλλων μετά την βράβευσή του: «Εάν βρεθεί μια ομάδα φίλων και ταπεινών παραγόντων που θα μπορέσουν να εκτελέσουν τις εντολές των σωματείων. Τότε ναι! Θα είμαι υποψήφιος»

3 σχόλια

  • Comment Link Βασίλης Τζώρτζης Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 08:05 posted by Βασίλης Τζώρτζης

    Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υποψηφιότητας για την οποία προσωπικά θεωρτώ ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, η επιτυχία του επόμενου προέδρου της ΕΟΠΕ δε θα είναι σε καμία περίπτωση η προσωπικότητά ή εμπειρία του οι οποίες προφανώς είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες αλλά η ικανότητά του να δημιουργήσει, να εμπνεύσει και να συντονίσει μια ισχυρή διοικητική ομάδα στελεχών που θα έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι να αφήσουν μια σημαντική παρακαταθήκη σε ένα γκρίζο και θολό περιβάλλον που βιώνει το άθλημα, ο αθλητισμός και γενικά η χώρα μας.
    Από τους "ψιθύρους..." που αρχίζουν αναπόφευκτα να διακινούνται μετά τη δήλωση αυτή, το "μίγμα" που συντίθεται είναι άκρως ενδιαφέρον και υποσχόμενο .....
    Καλή επιτυχία.
    Βασίλης Τζώρτζης
    Star Volley Academy

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 17:23 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Η ανακοινωση του Γιωργου(με τον ιδιαιτερο υροπο που τον χαρακτηριζει) στην χθεσινη εκδηλωση του ΕΥΔΠΕ Α,Α.Α οτι θα ειναι υποψηφιος στι; επερχομενε εκλογες της Ε.Ο.ΠΕ δηλωνει το ενδιαφερον του (οπως και πολλων αλλων αλλωστε που αγαπουμε το Βολλευ )θα ειναι χρησιμη και ειναι καλοδεχουμενη.οι φιλοδοξια στα δημοκρατικα πολιτευματα σημαινει προοδο ,αγαπη , πολυ χρονο για αφιερωση ,και πολλα αλλα.Υπο υην προυποθεση οτι συνοδευεται απο το "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" και επειδη ο Γιωρφος ειναι εμπειρος και Εξυπνος ελπιζω να μην επιβεβαιωσει υην ρηση του θυμοσοφου λαου που λεει σε αναλογες περιπτωσεις το " ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜ....Ο "

  • Comment Link Πέτρος-βόλεϊ Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 08:02 posted by Πέτρος-βόλεϊ

    Μακάρι ο Καραμπέτσος να "ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη"...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.