1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
14-09-2015 19:43

Θέαμα και δώρα στο All in 1 Beachvolley Tournament

Με καλοκαιρινό καιρό και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε το All in 1 Beachvolley Tournament στο Side Out Club το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.
Το Σάββατο στην κατηγορία των ανδρών με ατομική συμμετοχή την πρώτη θέση μοιράστηκαν οι Γιάννης Βοσνάκης και Τάσος Αραμπατζής που ισοβάθμισαν. Στην κατηγορία του μεικτού με ατομική συμμετοχή νικητές αναδείχθηκαν οι Ρενέ Γεωργίου και ο Βαγγέλης Παπουτσής ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Βίκυ Μιχαήλ και ο Φίλιππος Καμινάρης.

Την Κυριακή στην κατηγορία γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβαν η ομάδα των Νάντια Κατσιανού / Κατερίνα Αντώνη αφήνοντας στην δεύτερη θέση την ομάδα των Κατερίνα Ηλιακοπούλου / Ελευθερία Δρακουλάκου. Στους άνδρες μετά από ένα συναρπαστικό τελικό οι Σοφοκλής Σοφοκλέους / Κωνσταντίνος Αλεβιζάκης νίκησαν τους Βαγγέλη Παπουτσή / Ζήση Καή με 2-0 σετ. Τέλος, στην κατηγορία μεικτού οι Νάντια Κατσιανού / Γιάννης Παπαδάκης επικράτησαν στον τελικό των Δημήτρη Βανδαράκη / Μαντώ Βλάχου με 2-0 σετ.

Οι νικητές της Κυριακής κέρδισαν από μία τρίμηνη συνδρομή στα γυμναστήρια MyGym αξίας 165 ευρώ!

Ευχαριστούμε και τους υπόλοιπους χορηγούς και δωροθέτες μας Bodytalk, Funky Buddha και Northweek για τα βραβεία που προσφέρουν κάθε φορά στους νικητές μας.

Το Side Out Club θα είναι εδώ και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με ένα ακόμα τουρνουά beachvolley!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.