1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-09-2015 00:22

Υπέγραψε ο Χατζηηλιάδης

Το... ρόπαλο του Ηρακλή για τη νέα σεζόν θα κρατάει και ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης.

 

Ο έμπειρος ακραίος που πέρσι αγωνιζόταν στην ΜΕΝΤ πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ αύριο παίρνει σειρά ο Στέλιος Πιπέργιας.

Ο ΠΑΟΚ, η Λαμία, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Επίκουρος, ο Άρης και ο Μακεδονικός είναι οι υπόλοιπες ομάδες που υπηρέτησε.













2 σχόλια

  • Comment Link ropalies Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 09:59 posted by ropalies

    Συγχαρητήρια! ο εθελοντισμός είναι πολυ σημαντικός στις μέρες μας

  • Comment Link ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 07:40 posted by ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    άλλη μια μεγάλη μεταγραφή της Πετοσφαίρισης 2015 που δείχνει τους μεγαλεπήβολους στόχους της αποκαλούμενης διοίκησης και του παοκτζή για το μέλλον. Σωτηρία και αποφυγή υποβιβασμού μόνο. Πάρτε τα βιογραφικά όλων των αθλητών που υπέγραψαν για να καταλάβετε. Άσχετο, οι αθλητές κάνουν τη δουλειά τους όμως το ερώτημα παραμένει. Ποιος από την πλευρά της 'διοίκησης" υπογράφει τα "συμβόλαια"; Όνομα παρακαλούμε, μην ντρέπεστε. Η υπογραφή συμβολαίου σημαίνει ότι έχει συγκροτηθεί διοίκηση στο νέο ΤΑΑ. Κάτω από τα "συμβόλαια" πρέπει να υπάρχουν οι υπογραφές του αθλητή ή του πληρεξούσιού του και ανθρώπου της διοίκησης του ΤΑΑ . Εχει συγκροτηθεί; Ονόματα παρακαλούμε για να μάθουμε κι εμείς ποιοι διοικούν και ποιοι βεβαίως θα πάρουν τα εύσημα αλλά και τις ευθύνες βεβαίως βεβαίως, μην ξεχνιόμαστε. Γιατί δεν έχω διαβάσει τίποτα περί συγκρότησης διοίκησης στα οπαδο-ντεμεκ-δημοσιογραφικά σαιτ για το θέμα και λέω μήπως μου ξέφυγε ή κάποιοι κοροϊδεύουν απλώς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.