Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-09-2015 19:44

All in 1 Weekend Beachvolley Tournament και μεγάλο έπαθλο!

Φτάνουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου αλλά εδώ στο Side Out Club δίπλα στη θάλασσα συνεχίζουμε ακάθεκτοι τα τουρνουά beachvolley τα Σαββατοκύριακα!
Το Σάββατο 12/9 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά σε τρεις κατηγορίες, ανδρικό – γυναικείο – μεικτό, με ατομική συμμετοχή. Παίξε κάθε αγώνα με διαφορετικό συμπαίκτη/κτρια, μάζεψε πόντους για να κατακτήσεις την πρώτη θέση!

Οι κατηγορίες ανδρικό και γυναικείο θα αγωνισθούν το πρωί. Ώρα προσέλευσης των συμμετεχόντων είναι στις 10:00 πμ και τεχνική σύσκεψη στις 10:30 πμ, ενώ για την κατηγορία του μεικτού στις 15:30 μμ και 16:00 μμ αντίστοιχα.

Την Κυριακή 13/9 θα διεξαχθεί τουρνουά πάλι σε τρεις κατηγορίες, ανδρικό – γυναικείο – μεικτό, αλλά με συμμετοχή ομάδων. Να διευκρινήσουμε ότι στην κατηγορία μεικτού υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Εκτιμώμενη ώρα λήξης του τουρνουά στις 21:00 μμ.

Οι κατηγορίες ανδρικό και γυναικείο θα αγωνισθούν το πρωί. Ώρα προσέλευσης των συμμετεχόντων είναι στις 9:30 πμ και τεχνική σύσκεψη στις 10:00 πμ, ενώ για την κατηγορία του μεικτού στις 14:30 μμ και 15:00 μμ αντίστοιχα.

Μεγάλο βραβείο για τους νικητές της Κυριακής σε όλες τις κατηγορίες από μία τρίμηνη συνδρομή στο MyGym αξίας 165 ευρώ!! Τα MyGym προσφέρουν ένα πλήθος σύγχρονων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, που σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ευεξίας.

Οι νικητές θα μοιραστούν επίσης δώρα από την Bodytalk, Funky Buddha, The Hands και Stylesetterz.

Ο Τρελός Γάιδαρος και το Holy Spirit θα είναι και πάλι κοντά μας υποστηρίζοντας τις διοργανώσεις του Side Out Club προσφέροντας εκπτώσεις στα προϊόντα τους για τους συμμετέχοντες!

Παίξε με διαφορετικό συμπαίκτη και μέτρα τις ικανότητές σου, αγωνίσου ως ομάδα με πάθος για τη νίκη! Το Side Out Club σου προσφέρει όλες τις επιλογές αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο για μια κατηγορία και 15 ευρώ για δύο κατηγορίες ανά ημέρα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα