1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
31-08-2015 19:29

Δεν σταμάτησε η δράση στο Full Moon Weekend του Side Out Club

Από τη μια μεριά η ανατολή του ηλίου και από την άλλη η πανσέληνος ακόμη να φέγγει στον ουρανό! Αυτή την εικόνα έζησαν όλοι όσοι έμειναν μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής και η νικήτρια του μεικτού τουρνουά beachvolley με ατομική συμμετοχή που πραγματοποιήθηκε στο Side Out Club στη Βάρκιζα το Σάββατο 29/8.
Κέφι, μουσική, διασκέδαση, χορός, κοκτέιλς από το Holy spirit, φαγητό από τον Τρελό Γάιδαρο και beachvolley μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν τα χαρακτηριστικά του τουρνουά του Σαββάτου! Νικήτριες στην κατηγορία των γυναικών αναδείχθηκαν οι Ιωάννα Παπαπαναγιώτου / Μαριγώ Τσακοπούλου που επικράτησαν των Βιολέτα Μπάρκα / Αγγελική Γερασιμίδου στον τελικό. Τον τελικό των ανδρών κέρδισαν οι Ζήσης Καής / Άρης Αλτιντζής που αγωνίσθηκαν εναντίων των Θοδωρή Μαγκαβέτσου / Χρήστου Ζήση. Ενώ στην κατηγορία μεικτού με ατομική συμμετοχή την πρώτη θέση κατέκτησαν ο Κώστα Στάικος και η Βιολέτα Μπάρκα και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα ο Δημήτρης Ραφτόπουλος και η Δέσποινα Βασιλοπούλου.

Λίγες μόνο ώρες αργότερα μετά το τέλος του τουρνουά του της πανσελήνου ξεκίνησε το τουρνουά της Κυριακής. Αρκετοί συμμετέχοντες ήταν εκείνοι που έλαβαν μέρος και τις δυο μέρες και παρά την ολιγόωρη ξεκούραση συνέχισαν ακάθεκτοι να μάχονται στην άμμο!

Το πολύ υψηλό επίπεδο στην κατηγορία των ανδρών ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τον αμφίρροπο τελικό μεταξύ των Oleh Kovalchuk / Ανέστη Δημητριάδη και των Σοφοκλή Σοφοκλέους / Κώστα Στάικου οι οποίοι τελικά επικράτησαν με 2-1 σετ. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Νάντια Κατσιάνου / Κατερίνα Αντώνη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις Αλεξάνδρα Αθανασοπούλου / Μαργιάννα Βέρβερη.

Τέλος αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε και η κατηγορία μεικτού με πολύ εντυπωσιακά παιχνίδια και εξαιρετική απόδοση από όλες τις ομάδες. Νικήτρια η ομάδα των Νάντια Κατσιάνου / Γιάννη Παπαδάκη που επιβλήθηκαν των Μιχάλη Λιόντα / Μαρία Αποστολάκη με 2-1 σετ.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και δωροθέτες μας Bodytalk, Funky Buddha, The Hands, EPG και Τρελό Γάιδαρο για την υποστήριξη και τα δώρα που μοίρασαν στους νικητές του διημέρου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σαββατοκύριακο εδώ στο Side Out Club στο Varkiza Resort. Σας περιμένουμε να αθληθούμε με το αγαπημένο μας σπορ το beachvolley και να διασκεδάσουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.