1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2014 14:55

Παρουσιάζει παίκτες και ξεκινά η ΑΕΚ

Τη Δευτέρα ξεκινά το φετινό «ταξίδι» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στη φετινή Volleyleague, οπότε και είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οι παίκτες θα περνούν από ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας για την Πορταριά, όπου θα παραμείνει για περίπου 10 μέρες, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί ο κόουτς Ελγκέτα, ο οποίος αναμένεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας, θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δουλέψει με την ομάδα.

Παράλληλα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, στην οποία θα παρουσιαστεί το ρόστερ, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Φυσικά, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες στο τμήμα της ΑΕΚ, και αυτές αφορούν και αγωνιστικά θέματα. Στην ΑΕΚ, όπως και σε πολλές ακόμη ομάδες της Volleyleague, βρίσκονται σε αναμονή για το θέμα του 4ου ξένου, ώστε να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι. Στην ΑΕΚ υπάρχουν κενά στο ρόστερ, όπως για παράδειγμα στη θέση του ακραίου, με τους Ρουμελιωτάκη και Αλεξίου, όπως όλα δείχνουν, να μη συνεχίζουν και τη νέα σεζόν με το Δικέφαλο στο στήθος.

Τέλος, στη Γλυφάδα αναμένεται να βρίσκεται και τη νέα σεζόν η βάση της ΑΕΚ, με τον Μάνο Μακρή να έχει συμφωνήσει με τη διεύθυνση του γηπέδου. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι η ομάδα είχε μόλις μία προπόνηση ημερησίως στο γήπεδο, ενώ το κλειστό βρίσκεται και σε σημείο μακριά από το κέντρο, και με δυσκολία στην πρόσβαση χωρίς αυτοκίνητο, γεγονός που δεν επέτρεψε σε πολλές περιπτώσεις στους φίλους της Ένωσης να δώσουν τόσο δυναμικό «παρών».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντιπαριώτης Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 13:32 posted by Αντιπαριώτης

    Πάλι εκεί κάτω; Πως θα πηγαίνουμε ρε παιδιά; Έλεος, πέρυσι όλο άδειο ήταν το γήπεδο, δε μπορούμε να βρούμε ένα άλλο κλειστό κοντά σε Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία ή έστω κέντρο; Μην περιμένετε διαρκείας εκεί κάτω...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.