Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-07-2014 11:29

Μαρτζιότι, ο βοηθός του Ελγκέτα

Την πρόσληψη του Μάουρο Μαρτζιότι, για βοηθό του Χόρχε Ελγκέτα ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση

O προπονητής της ομάδας μας, Xόρχε Ελγκέτα δεν θα έρθει μόνος από την Αργεντινή αλλά θα «φέρει» μαζί του τον Μάουρο Μαρτζιότι, ο οποίος θα είναι ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Ο Μαρτζιότι (γεννημένος το 1988) υπήρξε παίκτης της ομάδας Azul Volley Club (2005-10). Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ομάδες παίδων και νέων κι έχει αποκτήσει δίπλωμα β΄ κατηγορίας στην Αργεντινή. Έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή κι έχει εργαστεί ως σκάουτερ σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του. Εκτός από τη μητρική του γλώσσα (ισπανική) μιλά αγγλικά και ιταλικά.

2 σχόλια

  • Comment Link outsider Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 10:03 posted by outsider

    Κακεντρέχειες... Προσπαθούμε να ενισχύσουμε τα αδέλφια μας από την Αργεντινή που έπεσαν για δεύτερη φορά σε χρεοκοπία. Κοινωνικό έργο γίνεται στην ΑΕΚ, πάρτε το χαμπάρι!!!

  • Comment Link insider Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 19:39 posted by insider

    Το επόμενο προπονητικό team να το φέρετε από πιο μακριά...Από την Αυστραλία ή το Νότιο Πόλο!!! Δε σας έφταναν τόσοι προπονητές στην Ελλάδα! Χρωστάτε σε όποιον μιλάει ελληνικά και ξοδεύετε λεφτά σε αργεντίνους assistant. Τα νοίκια και τα φαγητά πληρωμένα φυσικά!!! Ποιός ξέρει τί μίζα έπεσε πάλι στον "μακρύ" και τον "κοντό"... Κορόιδα χρηματοδότες!!!