1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2014 16:21

Βίκυ Αρβανίτη: «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!»

O αποκλεισμός των Βίκυ Αρβανίτη / Μαρίας Τσιαρτσιάνη από το κυρίως ταμπλό του Γκραντ Σλαμ στο Σταβάνγκερ της Νορβηγίας όχι μόνο δεν πττοεί, αλλά δίνει και κουράγιο στο κορυφαίο ελληνικό δίδυμο για ένα νέο ξεκίνημα στα παγκόσμια σιρκουί ύστερα από 18 μήνες αποχής λόγω της εγκυμοσύνης της Τσιαρτσιάνη. Η Βίκυ Αρβανίτη είπε πως η ήττα από την ομάδα της Αργεντινής έβγαλε πολύ καλά συμπεράσματα. Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
«Μια δροσερή καλημέρα από το Στάβανγκερ της Νορβηγίας! Βρισκόμαστε εδώ από Κυριακή βράδυ αμέσως μετά το τέλος της Ά φάσης του Προολυμπιακού τουρνουά στο Σχοινιά όπου κατακτήσαμε την πρώτη θέση και δώσαμε τους πρώτους μας αγώνες εντός συνόρων έπειτα από περίπου 2 χρόνια.
Σειρά είχε το Στάβανγκερ όπου αγωνιστήκαμε πλέον και στην fivb στα προκριματικά του παγκοσμίου ξεκινώντας με νίκη απέναντι στις Τσέχες Bonnerova-Hermanova πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά στη συνέχεια αποκλειστήκαμε στο κρίσιμο ματς για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης από την πρώτη ομάδα στα προκριματικά τις Αργεντίνες Gallay-Klug. Παίξαμε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι που χάσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο σετ και μπορεί η ήττα να μας στεναχώρησε , όμως αυτό που κρατάω από τις χθεσινές μας εμφανίσεις είναι ικανοποίηση, καθώς δεν περίμενα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ( 1 μήνα προπονήσεων για Μαρία μετά από αποχή 18 μηνών ) να είμαστε τόσο ανταγωνιστικές με ομάδες που έχουν κάνει τόσο καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα όπως οι Αργεντίνες.

Συνεχίζουμε λοιπόν τη σκληρή δουλειά με ακόμα περισσότερο ζήλο και πιστεύω ότι σιγά σιγά η ομάδα μας με υπομονή θα έρθει στο επίπεδο που επιθυμεί. Η πορεία θα είναι δύσκολη καθώς οι πόντοι μας δεν επαρκούν για το κυρίως ταμπλό και πρέπει να αγωνιστούμε για αρκετό διάστημα στα προκριματικά αλλά πιστεύουμε στην ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε εκεί που μας αξίζει. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!
Μια δροσερή καλημέρα από το Στάβανγκερ της Νορβηγίας! Βρισκόμαστε εδώ από Κυριακή βράδυ αμέσως μετά το τέλος της Ά φάσης του Προολυμπιακού τουρνουά στο Σχοινιά όπου κατακτήσαμε την πρώτη θέση και δώσαμε τους πρώτους μας αγώνες εντός συνόρων έπειτα από περίπου 2 χρόνια. Σειρά είχε το Στάβανγκερ όπου αγωνιστήκαμε πλέον και στην fivb στα προκριματικά του παγκοσμίου ξεκινώντας με νίκη απέναντι στις Τσέχες Bonnerova-Hermanova πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά στη συνέχεια αποκλειστήκαμε στο κρίσιμο ματς για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης από την πρώτη ομάδα στα προκριματικά τις Αργεντίνες Gallay-Klug.

Παίξαμε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι που χάσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο σετ και μπορεί η ήττα να μας στεναχώρησε , όμως αυτό που κρατάω από τις χθεσινές μας εμφανίσεις είναι ικανοποίηση, καθώς δεν περίμενα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ( 1 μήνα προπονήσεων για Μαρία μετά από αποχή 18 μηνών ) να είμαστε τόσο ανταγωνιστικές με ομάδες που έχουν κάνει τόσο καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα όπως οι Αργεντίνες. Συνεχίζουμε λοιπόν τη σκληρή δουλειά με ακόμα περισσότερο ζήλο και πιστεύω ότι σιγά σιγά η ομάδα μας με υπομονή θα έρθει στο επίπεδο που επιθυμεί. Η πορεία θα είναι δύσκολη καθώς οι πόντοι μας δεν επαρκούν για το κυρίως ταμπλό και πρέπει να αγωνιστούμε για αρκετό διάστημα στα προκριματικά αλλά πιστεύουμε στην ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε εκεί που μας αξίζει. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.