1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2013 06:21

Ο «αετός» θα «αναπαυθεί» σήμερα στη Λήμνο

Σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου στις 15.00 θα γίνει στη Λήμνο η ταφή του Νίκου Σαμαρά. Από τη Λήμνο κατάγεται η σύζυγος του Έλενα και ο Σαμαράς τα τελευταία χρόνια είχε «ριζώσει» στο νησί ιδρύοντας και τον σύλλογο Λήμνος Sports Club. Μετά από εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η σoρός του συμβόλου του ελληνικού βόλεϊ θα γίνει με στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 με προγραμματισμένη πτήση στις 13.00 από την Ελευσίνα.
Στο C-130 θα βρεθούν και 30 άτομα από το στενό περιβάλλον του Νίκου Σαμαρά. Την δαπάνη της κηδείας θα καλύψει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Πτήση τσάρτερ θα αναχωρήσει στις 12.00 από το Ελευθέριος Βενιζέλος και με ενδιάμεση στάση στην Αλεξανδρούπολη θα μεταβεί στη Λήμνο για το «ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο βολεϊμπολίστα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ VOLLEY Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 14:10 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ VOLLEY

    ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΙΚΟ.ΧΑΙΡΕ ΤΑΙΡΑΣΤΙΕ ΣΑΜΑΡΑ.ΧΑΙΡΕ ΣΥΓΧΡΩΝΕ ΕΘΝΙΚΕ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΟ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.