1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-01-2013 14:50

«Ξυπνήστε ανόητοι»

Οι αθλητές της βόλεϊ λιγκ και όχι μόνο, συγκλονισμένοι από τον χαμό του Νίκου Σαμαρά, απαιτούν μέσω των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, την αναβολή της αγωνιστικής.

Ο πιο αιχμηρός είναι ο Νίκος Ρουμελιώτης που αποκαλεί ανόητους, όσους δεν αναβάλουν όλα τα παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι η Παναχαϊκή δεν αγωνίζεται σήμερα.

«Αυτοί είστε, έχετε ισοπεδώσει τα πάντα. Από χτες ο Αετός μας κοιτάζει από ψηλά, και δεν θα αναβληθούν οι αγωνιστικές. Ξυπνήστε ανόητοι, μας αποχαιρέτησε ο καλύτερος Έλληνας βολεϊμπολίστας».

Άλλοι αθλητές που αντέδρασαν δημοσίως:
Αχιλλέας Παπαδημητρίου: «Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να αναβληθεί μια αγωνιστική των πρωταθλημάτων του βόλεϊ»;

Γιάννης Χαριτωνίδης: Είναι δυνατόν να γίνουν παιχνίδια ; γιατί; για οικονομικούς λόγους; γιατί επειδή κάποιες ομάδες έχουν ταξιδέψει εκτός; ρε άσχετοι υπάρχουν κάποιες αξίες στην ζωή που τα υποσκιάζουν όλα αυτά τα πταίσματα που προβάλλεται ντροπή προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση για αγώνα.

Στέλιος Πιπέργιας: «Ελάχιστος φόρος τιμής στο Νίκο Σαμαρά η διακοπή των πρωταθλημάτων και τα μαύρα περιβραχιόνια για τις εθνικές ομάδες. «Εφυγε» ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων, αυτός που βλέπαμε στην τηλεόραση να ξεσηκώνει ολόκληρα γήπεδα με το εθνόσημο και τις 500 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη! Η οικογενεια του, οι φίλοι του και απλοί φίλαθλοι θρηνούν σήμερα. Το βόλεϊ περνάει σε δεύτερη μοίρα».

Θανάσης Πανούσος: «Αναβολή τώρα!!για τον ΣΑΜΑΡΑ μιλάμε ρεεε!!»
 
Στέλιος Πιπέργιας : "Ελάχιστος φόρος τιμής στο Νίκο Σαμαρά η διακοπή των πρωταθλημάτων και τα μαύρα περιβραχιόνια για τις εθνικές ομάδες. "Εφυγε" ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων, αυτός που βλέπαμε στην τηλεόραση να ξεσηκώνει ολόκληρα γήπεδα με το εθνόσημο και τις 500 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη! Η οικογένεια του, οι φίλοι του και απλοί φίλαθλοι θρηνούν σήμερα. Το βόλεϊ περνάει σε δεύτερη μοίρα".

Χρήστος Πάτρας: "Είμαστε επαγγελματίες αλλά είμαστε και άνθρωποι και μάλιστα εμείς έιμαστε το βόλεϊ έχει αξία σήμερα το πώς θα παίξουμε τακτική ή πως θα κερδίσουμε τα παιχνίδια όταν αυτό το αναπάντεχο γεγονός επισκιάζει τα πάντα, θέλει πολύ μυαλό; Όχι θέλει να μην λουφάζουμε και απλά να λέμε την γνώμη μας, εγώ προσωπικά δεν κιότεψα ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Μια λέξη. ΝΤΡΟΠΗ..."

Δημήτρης Τιτόπουλος: "Είμαι πολύ "μικρός" για να γράψω κάτι για το Νίκο Σαμαρά. Υπάρχουν καταλληλότεροι. Επειδή όμως δεν αντέχω την κωλουποκρισία στο κωλοάθλημα με το οποίο ασχολήθηκα 20 χρόνια θα πω το εξής. Όσοι δεν έχετε διάθεση να παίξετε σήμερα ή απλά θέλετε να τιμήσετε αυτόν τον άνθρωπο (ειδικά οι παλαιότεροι), μπείτε στο γήπεδο και απλά μείνετε εκεί για λίγο και αποχωρήστε. Μην περιμένετε καμία ΕΣΑΠ κανέναν ΠΑΣΑΠ, αφήστε την κλάψα και μία φορά τιμήστε τα σορτσάκια που φοράτε και πράξτε όλοι το ίδιο. Μια ζωή φταίει ο Χατζηπετρής. Εκτός αν φοβάστε μην σας βάλουν πρόστιμο οι ομάδες που δεν σας πληρώνουν ή σας τιμωρήσει η ανύπαρκτη λίγκα. 

ΥΓ. Καλό ταξίδι Νίκο Σαμαρά, σε σένα οφείλω την "καριέρα" μου, τους φίλους μου, τις άπειρες χαρές και λύπες στα γήπεδα. Όλα επειδή ήθελα να σου μοιάσω".

Πάραλληλα, η οικογένεια του βόλεϊ συνεχίζει να αποδίδει τον τελευταίο χαιρετισμό στον Μεγάλο Σαμ!

Κάσσανδρος Στίγγας: "Επιστροφή στην Αθηνα..!! Δεν πενθεί μόνο ο Έβρος..πενθεί όλο το ελληνικό βόλεϊ..!!Καλό ταξίδι Νίκο Σαμαρά..!!!"

Λυκούργος Κωνσταντίνος Κουμανταρέας: "Ο θεός παίρνει λάθος ανθρώπους..."

Orestiadavolley.blogspot.com: "Νίκο συνέχισε να πετάς ψηλά όπως έκανες πάντα..."

Στέλιος Καζάζης: "Κανείς δεν πεθαινει όσο τον θυμούνται αυτοί που έμειναν πίσω... καλό ταξίδι Νίκο"

Ευάγγελος Μουρούτης: "Καλό ταξίδι ΣΑΜ! Ευχαριστώ το Θεό που σε γνώρισα και με αξίωσε να παίξω να παίξω δίπλα σου!"

Θανάσης Πανούσος: "Αυτό που ζω δεν μπορεί να είναι αλήθεια!!ρε φιλαράκι εσυ με έκανες να κλάψω το 94 στα αποδυτήρια τώρα γιατι μου το κανεις αυτο;"

Θανάσης Πανούσος: "Η ΕΟΠΕ ανέλαβε όλα τα έξοδα για την μεταφορά και την κηδεία του ΝΙΚΟΛΑ μετά απο ενέργειες του προέδρου!"

2 σχόλια

  • Comment Link aw32 Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 19:39 posted by aw32

    O κ. Πάτρας αντί να αμπελοφυλοσοφεί, ας δώσει χαιρετίσματα στη Διοίκησή του, γιατί υπέρ της αναβολής ψήφισαν μόνο Ηρακλής, Άρης, ΠΑΟ και Εθνικός.
    Το ίδιο ισχύει και για τις κροκοδείλιες ανακοινώσεις του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

  • Comment Link Νίκος1 Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 12:04 posted by Νίκος1

    Αυτά να τα λέγατε χθες λίγα λεπτά μετά τον άδικο χαμο του Νίκου η εοπε έβγαλε ανακοίνωση .Στην οποία τόνιζε ότι στα αυριανά παιχνίδια θα τηρηθεί ενός λεπτος σιγή και ειμαι σίγουρος πως σχεδόν όσοι διαμαρτύρονται σήμερα την είχαν διαβάσει.Επειδη των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και γνωρίζεται τι πίεση δέχεται η εοπε το θεωρώ γελοίο όλο αυτο που κάνετε με τις ανακοινώσεις .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.