1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2013 12:10

«Να αναβληθεί ο αγώνας μας...»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ΑΠΑΙΤΕΙ να αναβληθεί τουλάχιστον το δικό τους ματς με τον Παναθηναϊκό ως φόρο τιμής στο Νίκο Σαμαρά.
«Το Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό του μεγάλου αθλητή ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ και ο Πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Τζίμας δηλώνει με μεγάλη στεναχώρια τη δυσαρέσκεια του γιατί παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες από πλευράς Εθνικού για την αναβολή κατ’ αρχήν όλης της σημερινής αγωνιστικής της Volleyleague και κατά δεύτερον την αναβολή τουλάχιστον του αγώνα Εθνικός – Παναθηναϊκός (μιας και ο Νίκος Σαμαράς τίμησε ως παίκτης και τις δύο ομάδες), προς ένδειξη τιμής στην μνήμη του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις που υπήρχαν από τις ομάδες της Α1.

Επειδή στην Αλεξανδρούπολη κάθε αγώνας βόλλευ είναι γιορτή, θεωρούμε σήμερα ότι στο γήπεδο υπάρχει κηδεία και δηλώνουμε για άλλη μία φορά την αντίθεση μας στη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη στιγμή ότι θα πρυτανεύσει η ανθρωπιά και όχι αυτός ο αισχρός ανταγωνισμός».
 
Για το Τ.Α.Α.
Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Πρόεδρος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.